Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Pravidlá fóra
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1

Príspevok: Pravidlá fóra

Pravidlá fóra 3 rokov, 4 mesiacov #6682

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
1. Prispievať do fóra je technicky umožnená všetkým návštevníkom v závislosti od nastavenia prístupových práv, ktoré udáva administrátor. O tom či je možné komukoľvek do fóra prispievať (alebo len registrovaným členom webu) sa dozviete oznamom, ktoré je priradené ku každej téme daného fóra.
2. Súhlasíte s tým, že nebudete zverejňovať žiadne texty a grafické súbory obsahujúce hrubý, obscénny, vulgárny, ohováračný, nenávistný, vyhrážajúci, sexuálne-zameraný, rasistický, politický, alebo akýkoľvek iný materiál, ktorý by mohol byť v rozpore s dobrými mravmi, alebo mohol porušiť zákony Slovenskej republiky.
3. IP adresy všetkých príspevkov sú preto archivované z dôvodu ochrany dobrého mena portálu a v kontrole dodržiavania uvedených podmienok. Nie je vám dovolené vytvárať mnohopočetné účty pre jediného užívateľa.
4. Súhlasíte i s pravidlom, že môžeme odstrániť, upraviť, presunúť, alebo uzavrieť akúkoľvek vami otvorenú tému, alebo príspevok pokiaľ to uznajú za vhodné a to i bez vášho výslovného súhlasu.
5. Ste si vedomý, že všetky vaše príspevky zobrazené na týchto stránkach vyjadrujú vaše názory a vaše postoje.
6. Ako užívateľ súhlasíte s tým, že všetky vami vložené informácie budú uložené v databáze.
7. Softvér webu používa cookies k ukladaniu informácií na vašom lokálnom počítači. Cookies neobsahujú žiadne dôverné informácie. Sú použité iba k technickým štatistikám návštevnosti.
Vstupom do fóra sa zaväzujete uvedené pravidlá dodržiavať !!!
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Pravidlá fóra 3 rokov, 4 mesiacov #6683

• Tristan
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 46
celkom ok pravidla az na totu IP to ez nemozem tu chodit na 2 pc? lebo ja mam aj nootbuk a pc a ked je to tak tak to je potom blbost... lebo aj podla oho co mam poruke ta nato chodim...(ked som dobre pochopil...)(a vy ste pochopili? som to tak cudne napisal ale to newa...)

Re:Pravidlá fóra 3 rokov, 4 mesiacov #6684

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Môžeš sem chodiť hoci aj z 20-tich počítačov. Tu ide o to, aby si nebol zaregistrovaný pod x nickami a registráciami (ako Tristan, Fero, Pico, Chameleon....), chapando?
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Pravidlá fóra 3 rokov, 4 mesiacov #6688

• Tristan
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 46
heeej uz mi to je jasne, tak toto je Ok pravidlo potom:D aspon nebudu mat viac ucty! niekto! dobre si to vymyslela:D...
Naspoledy upravené: 3 rokov, 4 mesiacov autor Tristan.

Re:Pravidlá fóra 3 rokov, 3 mesiacov #6757

• AndyCherry
  • Expert Boarder
  • Príspevkov: 119
JASNÉ ŠÉFKA!!! pravidlá dodržiavať

Re:Pravidlá fóra 2 rokov, 6 mesiacov #7187

• 191pali191
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 17
ahojte..ja by som sa chcel spytat ohladom tej ip adresy ze u nas v dedine ma asi 100 ludi jednu ip adresu a ked sa tu z toho zaregistruje 20 ludi tak kazdemu zmazete ucet??
  • Strana:
  • 1
čas vygenerovania stránky: 0.40 sukúnd
ANDULKA.SK