Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Prechladnuta andulka
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: Prechladnuta andulka

Prechladnuta andulka 5 rokov, 6 mesiacov #210

• veronic
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 77
Ahoj, moja sestra ma 2 andulky, jedna z nich je uz druhy krat prechladnuta za 1 mesiac, ked sa spytala veterinara ake mozu byt priciny, len jej povedal, ze sa o nu prehnane boji a odpovede sa nedockala. Nemate s tym niekto skusenosti? A mohla by ta druha od nej prechladnut tiez ( zatial jej nic nieje)?

Re:Prechladnuta andulka 5 rokov, 6 mesiacov #211

• Lubka
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 75
Ake ma priznaky?? Tecie jej z nosa, je apaticka, sedi stale na jednom mieste, neprijima potravu??Hm??<br><br>Upravovaný príspevok: Lubka, v: 02/11/2006 16:57

Re:Prechladnuta andulka 5 rokov, 6 mesiacov #212

• veronic
  • Senior Boarder
Ma zapchatu jednu nosnu dierku, veterinar kazal dat kvapky Nasivin. A vsetko je o.k., normalne papa, hra sa atd.,

Nie su ani v prievane, ani im nedava moc studenu vodu<br><br>Upravovaný príspevok: veronic, v: 02/11/2006 14:33

Re:Prechladnuta andulka 5 rokov, 6 mesiacov #213

• Nika
  • Gold Boarder
  • Príspevkov: 247
Príznakom prechladnutia je kýchanie, výtok z nozdier, často aj zapálené oči. Príčinou prechladnutia andulky môže byť príliž studená voda na pitie, prievan, poklies vonkajšej teploty. Úspešná býva terapia teplom, napríklad zahrievanie lampou s infračerveným svetlom, prípadne obyčajnou stolovou lampou, ktorá ohrieva miesto, kde adnulka sedí prižližne na 30 - 33 stupňov. Pri pretrvávajúcom prechladnutí je na mieste vyhľadať veterinára.Autor:Jansa,cast choroby,tema prechaldnutie

Nasivin?To hadam nie:blink: Skus to najprv tym teplom.

Re:Prechladnuta andulka 5 rokov, 6 mesiacov #214

• veronic
  • Senior Boarder
Nasivin kazal veterinar, 2-krat za den jednu kvakpu na 3 dni.

Re:Prechladnuta andulka 5 rokov, 6 mesiacov #227

• kika3103
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 755
Nasivin...Neni to pre ludi? Nevedela som ze aj kvapky do nosa sa mozu dat andulkam
Kika a andulky
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.40 sukúnd
ANDULKA.SK