Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Nezacelený "pupok" u mláďatka
(1 zobrazení) (1) Hosť

Príspevok: Nezacelený "pupok" u mláďatka

Nezacelený "pupok" u mláďatka 5 rokov, 2 mesiacov #2423

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Včera som si u môjho Bubíka všimla, že má na brušku malú chrastu. Dnes som ho našla v takomto stave (viď foto).
Na brušku má ako keby malý kožný mäkký výrastok, ktorý si \"podráždil\" tak, že mu krváca.K tomu všetkému som v stredu zistila, že má vápenku, tak mu ozobie natieram olejom. Tým, že ho ale musím vo voliérke kvôli tomu odchytávať, sa mu tá ranka na brušku otvára a krváca. Preto som musela s liečbou vápenky zatiaľ prestať.

Upravovaný príspevok: Jansa, v: 11/03/2007 19:21<br><br>Upravovaný príspevok: Jansa, v: 19/03/2007 14:02
Prílohy:
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Kožný nádorček? 5 rokov, 2 mesiacov #2424

• Jansa
  • Moderator
Skočím s ním k veterinárovi, či sa s tým dá niečo robiť. Uvidíme...
Prílohy:
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Kožný nádorček? 5 rokov, 2 mesiacov #2426

• tomulino
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 372
Och to je hrozne. Ta vapenka ked je v zaciatocnom stadiu pocka.

Re:Kožný nádorček? 5 rokov, 2 mesiacov #2433

• weri
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 537
Boze to je strasnee!! Je neuveritelne smutne ked on je taky bielucky a ta krv!! Napis co povedal vetos... drzime palceky

Re:Kožný nádorček? 5 rokov, 2 mesiacov #2434

• Jansa
  • Moderator
Vápenka bude musieť počkať, ale neviem, či je to tým, že sa parazity olejom a arpalitom dusia, tak vyliezajú na povrch, ale je čoraz viac viditeľná nielen na ozobí, ale už aj na zobáčiku. Ranka sa malému zatiaľ zacelila a ani si ju nerozdráždil, tak dúfam, že sa to rýchlo samo zahojí. Každopádne sa poradím s veterinárom.
Jansa

Re:Kožný nádorček? 5 rokov, 2 mesiacov #2444

• Lucia
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 417
Chudatko malicke. Vyzera to hrozne na tych fotkach, tolko krvi. Jani, ale on ten tvoj Bubik fakt vyzera ako baba...
čas vygenerovania stránky: 0.81 sukúnd
ANDULKA.SK