Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Sposoby utratenia :(
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: Sposoby utratenia :(

Sposoby utratenia :( 5 rokov, 6 mesiacov #372

• weri
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 537
Je to velmi smutna tema ale ma to velmi zaujima... Viete niekdo prosim akym sposobom veterinar uspi andulku?? Zda sa mi to take ine ako ked uspavaju ine zvierata....

Re:Sposoby utratenia :( 5 rokov, 6 mesiacov #373

• tomulino
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 372
Injekcia... takto sa uspavaju vsetky zvierata

Re:Sposoby utratenia :( 5 rokov, 6 mesiacov #375

• tekvica
  • Expert Boarder
  • Príspevkov: 126
Neviem, ci mas na mysli uspanie navzdy alebo uspanie na urcity cas, ale ja som bola vcera utratit andulku Sisi, ktora bola velmi chora a pichol jej injekciu rovno do srdca.

Re:Sposoby utratenia :( 5 rokov, 6 mesiacov #380

• weri
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 537
Auuu!! Myslim to navzdy... Ja mam totiz podozrenie, ze Greis ma asi nador na brusku co by mohlo zapricinovat to vyvrhovanie. Ale bojim sa ist s nou k veterinarovi, ze mi da zapravdu...

Re:Sposoby utratenia :( 5 rokov, 6 mesiacov #384

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Ja viem iba o jednom spôsobe utratenia, a to je injekcia. Ale neviem, či ju pichajú do srdiečka alebo do svalu zvierat. V telke som videla, ako veterinár usmrcoval andulku nejakým \"preparátom\" v striekačke a pichol jej to do brušného svalu.

Weri, radšej k tomu veterinárovi choď. Ak je dobrý a ak má tvoja andulka nádorček, dokáže to zistiť hmatom.

Ja som inak tiež strašne váhala, či mám ísť s Maťkom k veterinárovi (kvôli utrateniu), nakoniec som to nechala na prírodu. Ale keď si spomeniem, ako dlho sa chudáčik trápil, teraz by som s utratením určite neváhala. Nedokázala by som ju ale dať utratiť osobne... Poslala by som manžela...
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Sposoby utratenia :( 5 rokov, 6 mesiacov #386

• kika3103
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 755
Ja by som urcite k tomu veterinarovi sla.Aby sa tolko netrapila a mozno sa tvoje obavy ukoncia lebo sa dozvis ze to nador neni.
Kika a andulky
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.45 sukúnd
ANDULKA.SK