Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Obavy o andulku
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: Obavy o andulku

Obavy o andulku 4 rokov #6054

• tara512
  • Expert Boarder
  • Príspevkov: 103
Mám andulku. Nie je ešte úplne krotká, mám ju 3 mesiace.
Volá sa Čaja.
Lieta (síce nižšie, vyzerá to že nevládze, ale lieta v poriadku) aj papá, pije, šantí a čistí si pierka
Prednedávnom som si však všimla, že á akési divné ozobie aj zobáčik. Má ich akési suché, šupinaté. Neviem čo s tým, ináč vyzerá byť v poriadku.
Nechceli sme s ňou ísť k veterinárovi, keď ešte nie je úplne krotká, aby sa ešte viac nevyplašila.
A chcela som sa ešte opýtať: Je v poriadku aj si čistí aj nôžky, nielen perie? Zdá sa mi,že ich má akési suché.
Ale ináč všetko v poriadku.
Mohli by ste mi poradiť ohľadne toho zobáčiku a nožičiek? ďakujem veľmi pekne.

Re:Obavy o andulku 4 rokov #6056

• kika3103
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 755
Nemá tam akoby taký biely povlak? Môže to byť vápenka alebo svrab...vhodné by bolo hodiť sem foto...skús si prečítať :
www.andulka.sk/content/view/33/27/
www.andulka.sk/content/view/32/27/
Kika a andulky

Re:Obavy o andulku 4 rokov #6058

• tara512
  • Expert Boarder
  • Príspevkov: 103
Kika, veľmi pekne ďakujem za radu. Skúšali sme jej zobáčik namastiť olejom, ale nedala sa. NIE JE EŠTE KROTKÁ A PRETO SA JU BOJÍME CHYTIŤ A NAMASTIŤ, MOHLA BY Z TOHO MAŤ TRAUMU NA CELÝ ŽIVOT A UŽ NIKDY BY SA NEDALA POHLADKAŤ A TO SAMOZREJME NECHCEME NEVIEME ČO MÁME ROBIŤ, PROSÍM PORAĎTE!
MÁM JU CHYTIŤ A NAMASTIŤ JEJ ZOBÁČIK AJ KEĎ NIE JE KROTKÁ? ALEBO RADŠEJ POČKAŤ KÝM BUDE KROTKÁ? prosím poraďte

Re:Obavy o andulku 4 rokov #6074

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Koľkokrát vám mám hovoriť, že ak má andulka vápenku, netrápte ju zbytočne natieraním olejom, ale choďte s ňou k veterinárovi, nech jej dáva Yvomec???
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/
Naspoledy upravené: 4 rokov autor Jansa.

Re:Obavy o andulku 3 rokov, 12 mesiacov #6097

• pettula
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 73
Moja Čiktka má tiež suché ozobie odvtedy ako jej zhnedlo...má tam aj také šupiny, ale trvá to už dlho a žiadne iné príznaky, takže sa nebojím
Držím palce aby sa vyliečila:side:

Re:Obavy o andulku 3 rokov, 12 mesiacov #6099

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
To nie je vápenka, iba klasické zrohovatenie ozobia u samičiek.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.81 sukúnd
ANDULKA.SK