Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Chorá nôžka
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: Chorá nôžka

Chorá nôžka 3 rokov, 9 mesiacov #6413

• Tom
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 3
Dobrý ďeň všetkým.

Moja andulka má problém. Už asi mesiac má problém s ľavou nohou. Neviem prečo, zrazu sa proste hýbe tažšie. A teraz dokonca asi nevie vyliezž na vrchné bydlo v klietke, a takmer ani na to spodné. Všetjého sa drťí zobákom a rovnováhu vyrovnáva vysunutím krídla. Mne je to veľmi ľúto, keď sa pozerám na niečo, čomu neviem pomôcť. Bol som za veterinárom (bez andulky, ešte za \"dobeého\" stavu) a povedal, že to môže byť kôli tomu, že ju nedávam napr na balkón a nemá dostatok vitamínov. Tak som kúpil vitamíny, ale nepomohlo to.

Mám to niečim potrieť ? Alebo zájsť k veterinárovi a ten urobí nejaký zákrok ? Alebo ju dať rovno utratiť ?

Nechápte to zle, chcem sa spýtať, koľko približne stojí utratenie....

Ďakujem

Re:Chorá nôžka 3 rokov, 9 mesiacov #6414

• kika3103
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 755
Ahoj Tomáš.

Ak má andulka chorú len jednu nohu, nemyslím si že je potrebné ju utratiť ale neviem čo jej je. Môže mať zlomenú nohu, alebo ja neviem. Nezasekla si ju niekde? Nie je opuchnutá? Podľa mňa by bolo najlepšie zájsť k veterinárovi.
Kika a andulky

Re:Chorá nôžka 3 rokov, 9 mesiacov #6415

• Tom
  • Fresh Boarder
No, dneska som bol za veterinárom. Videl, že noha nie je \"poškodená\", nemá opuchy, ani nie je vykĺbená, ani zlomená. Dotkol sa jej a posúdil, že andulka si ju necíti, že to bude dačo s nervami. Vravel dokonca, že by to mohla byť obrna. Dal jej THIAMIN, mám jej to striekať do zobáka....

ďakujem za odpoveďe

Re:Chorá nôžka 3 rokov, 9 mesiacov #6418

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Aj to sa stáva. Tak držím palčeky, aby to pomohlo
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Chorá nôžka 3 rokov, 9 mesiacov #6422

• kika3103
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 755
Takisto držím palce a napíš čo a ako
Kika a andulky

Re:Chorá nôžka 3 rokov, 8 mesiacov #6476

• Tom
  • Fresh Boarder
No takže, asi pred týždňom si necítila ani druhú nohu, čiže sa pohybovala len zobákom a krídlami, ani ten Thiamin nepomohol. Dneska som ju po príchode domov našiel ležať v klietke mŕtvu.
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.41 sukúnd
ANDULKA.SK