no na googli som hľadala, len som nevedela ten správny výraz

...Lebo, keď som zadala iba vápenka, tak mi to nenašlo. Odchytávanie je zatiaľ dosť \"masochistické\". Baby sa nechce nechať chytiť. Tara pustím na prelet do izby a ju si ešte pekne nechám v klietke, POnaháňam ju, chytím ju, natriem jej to olejom, a potom ju akože za odmenu pustím za Tarom

. Heh, a dokonca sa ma až tak ani nebojí, kľudne si odo mňa zobrala aj papať z ruky. Síce po dlhom prehovárani a na prst nesadla, ale že vôbec prišla, po tom čo jej robím

.Nemôže ten olej ale andulkám nejako uškodiť? Pretože, aj keď sa snažím jej to natrieť veľmi opatrne, napr. včera sa mi stalo, že ako sa poškrabala,tak si to trochu rozotrela aj na pierka okolo zobáku. Keby zjedla minimálne množstvo toho oleja, nemalo by sa jej nič stať? Alebo nemôžem jednoducho ustrážiť, aby keď sa s Tarom cukrujú nezjedol trochu oleja. Natieram jej to síce iba na ozobie, ale neviem. Očividne jej to však pomohlo, už po dvoch natretí. Rozsach vápenky sa zmenšil, aj keď dnes ako sa plieskala o klietku, odškrabla si kúsok z toho povlaku a má to trošku zakrvavené. Netiekla jej z toho krv, ale vyzerá to ako odrenina. Čítala som však, že krvácať to môže, tak dúfam že to je v pohode