Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Preventívna prehliadka
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: Preventívna prehliadka

Preventívna prehliadka 5 rokov, 5 mesiacov #755

• tomulino
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 372
Chcem sa opytat ci je potrebne chodit na preventivnu prehliadku s andulkou alebo ci vy ostatny chodite.

Re:Preventívna prehliadka 5 rokov, 5 mesiacov #762

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Nie, na preventívku chodiť určite netreba. Len treba andulky pravidelne sledovať, či sa správajú normálne a či sa im na tele nevytvára niečo, čo by tam nemalo byť.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Preventívna prehliadka 5 rokov, 3 mesiacov #1761

• tekvica
  • Expert Boarder
  • Príspevkov: 126
Ahoj Tomi, ja som dala vysetrit trus mojim andukam a korele a vystrenia bolo negativne. Lakar povedal, ze satci jedno vystrenie, ale su aj taki chovatelia, ktori davaju vysetrovat trus raz do roka.
Pa

Re:Preventívna prehliadka 5 rokov, 3 mesiacov #1771

• tomulino
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 372
A kde si dala vysetrit ten trus? pod tabor? ak som spravne pochopil tak vysetrenie trusu je taka preventivna prehliadka proti vnutornym parazitom a i.

Re:hnacka 3 rokov, 11 mesiacov #6246

moja andulka ma hnacku, nevieme z coho to je,lebo jej nedavame zelenu stravu a z nicoho nic to zacalo...raz to zacne, potom prestane a zasa zacne, neviem co mam robit

Re:hnacka 3 rokov, 11 mesiacov #6247

moja andulka ma hnacku, nevieme z coho to je,lebo jej nedavame zelenu stravu a z nicoho nic to zacalo...raz to zacne, potom prestane a zasa zacne, neviem co mam robit
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.39 sukúnd
ANDULKA.SK