Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

krizenie rodiny
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: krizenie rodiny

krizenie rodiny 5 rokov, 1 mesiac #2752

• broso
  • Gold Boarder
  • Príspevkov: 184
ahojte...... chcem sa opytat ze ked skrizim napr samceka a jeho dceru mladata budu trochu postihnute??..................nemyslite si ze som perverzny a ze by som to chcel urobit ..........nikdy by som to neurobil sak som clovek.........napadlo ma to a chcem sa preto na to opytat

Re:krizenie rodiny 5 rokov, 1 mesiac #2753

• Nika
  • Gold Boarder
  • Príspevkov: 247
Tak nech ta radsej nenapada.
Aj ked \"postihnutie\" nemusi byt vzdy viditelne volnym okom,priroda by ti tuto degenaraciu vratila.Preto si ani ty nemozes zobrat za zenu svoju sestru,aj ked by ste mozno mali spolu nadherne deti

Re:krizenie rodiny 5 rokov, 1 mesiac #2754

• tekvica
  • Expert Boarder
  • Príspevkov: 126
Veru, nech ta to ani nenapada.

Re:krizenie rodiny 5 rokov, 1 mesiac #2755

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Aj keď sa u ľudí stáva \"všeličo\", môže sa tak stať aj u zvierat a nemusí to na ich potomkoch \"urobiť nič\", ale načo riskovať?
Takže v žiadnom prípadne neriskuj založenie potomstva medzi najbližšími príbuznými u anduliek. Ak uvidíš medzi nimi nejaké náznaky párenia, radšej ich oddeľ.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:krizenie rodiny 5 rokov, 1 mesiac #2759

• broso
  • Gold Boarder
  • Príspevkov: 184
PROSIM NEMYSLITE SI ZE JA BY SOM NIECO TAKE UROBIL UZ LEN S LUDSKEHO ROZUMU A ETIKY ...............to ja len tak ked vo velkych volierach su napriklad take pariky co chovatel napr . nespozoroval...............ale to by ich muselo byt fakt vela

Re:krizenie rodiny 5 rokov, 1 mesiac #2769

• tomulino
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 372
Jasne broso uz sa nemusis tolko ospravedlnovat proste ta to zaujimalo a tak si sa opytal a uz to vies.
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.84 sukúnd
ANDULKA.SK