Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

ospata andulk(je jej nieco?????)
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1

Príspevok: ospata andulk(je jej nieco?????)

ospata andulk(je jej nieco?????) 5 rokov #2956

• broso
  • Gold Boarder
  • Príspevkov: 184
raz moja andulka bola cely den taka ospala ani sa nehrala so svojim partnerom a bola schulena a velmi gulata ako gulkaa mala zakryte nohy svojim perim??????nie je jej nieco???????? mozno ma svoj den nemyslite????

Re:ospata andulk(je jej nieco?????) 5 rokov #2967

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Určite nie je takéto správanie normálne a svedčí, že andulke niečo je. Môže mať problémy s trávením, ťažkosti s dýchaním, otras mozgu z nárazu, prípade akékoľvek vnútorné ochorenie. Takto je ale ťažko radiť.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:ospata andulk(je jej nieco?????) 5 rokov #2968

• broso
  • Gold Boarder
jansa uz jej to preslo a je neaka velmi ziva skor normalna asi to bolo tym narazenim lebi som ich pustil a prisla ku nam navsteva a tak som ich musel chitat a ona je neskťrotena a naburala do zrkadla a asi vtedy ale namyslim ze je jej zle ako keby mala neaky den a teraz je ziva ako nic tak ja neviemmmmmm vypada v poriadkuuu

Re:ospata andulk(je jej nieco?????) 5 rokov #2969

• broso
  • Gold Boarder
jansa uz jej to preslo a je neaka velmi ziva skor normalna asi to bolo tym narazenim lebi som ich pustil a prisla ku nam navsteva a tak som ich musel chitat a ona je neskťrotena a naburala do zrkadla a asi vtedy ale namyslim ze je jej zle ako keby mala neaky den a teraz je ziva ako nic tak ja neviemmmmmm vypada v poriadkuuu

Re:ospata andulk(je jej nieco?????) 5 rokov #2970

• broso
  • Gold Boarder
  • Strana:
  • 1
čas vygenerovania stránky: 0.39 sukúnd
ANDULKA.SK