Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Mám novú samičku a staršieho samčeka
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1

Príspevok: Mám novú samičku a staršieho samčeka

Mám novú samičku a staršieho samčeka 4 rokov, 7 mesiacov #4421

• revers
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 3
ahoj.doniesol som novu samicku ku 2 rocnemu samcekovy a je totalne krotka.on si ju moc nevsima,ale obcas ju dobne. je mesiac vyletena z budky.ale zda sa mi ze ma hnacku.dostane sa s toho???.?. privykne na seba???????????<br><br>Upravovaný príspevok: Jansa, v: 01/10/2007 08:08

Re:nova samicka 4 rokov, 7 mesiacov #4426

• sasena
  • Gold Boarder
  • Príspevkov: 194
K tej hnacke, ked sm esi doniesli domov malinkeho samceka, tiez mal asi tak 6 tyzdnov... a tiez mal hnacky, nakoniec sme ho dali vysetrit, a veterinarky prisla na to, ze ma kokcidiozu.. tak nam dala nejake kvapky, ktore sme primiesali do vody, a andulka sa vyliecila. Zevraj to malinke andulky mavaju casto, ale pre ich male telicko je hnacka nebezpecna, tak ak sa to nezlepsi, skoc k veterinarovi... nam stacilo, ked sme dosli len so vzorkou trusu, cize sme nemuseli niest andulku

Re:nova samicka 4 rokov, 7 mesiacov #4433

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Daj im čas a uvidíš, či si na seba zvyknú. Ono zvyknúť si zvyknú, ale či sa budú vzájomne rešpektovať, to záleží iba od nich. Držím palce.
Hnačky u \&quot;novoprišelcov\&quot; sú normálne. Je to stresom z nového prostredia. Daj im namieto vody na dva dni vlažný repíkový čaj a do prosa vtáčie karbo uhlie.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:nova samicka 4 rokov, 7 mesiacov #4460

• Jansa
  • Moderator
Revers napísal:
dik za radu,ta hnacka jej pomali prechadza.asi to naozaj bolo tym stresom. .a este sa chcem spytat,preco je taka krotka???asi je to ten typ andulky co maju radi ludi.inak je v poho. len trochu ticha.este asi nezvykla.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:nova samicka 4 rokov, 7 mesiacov #4461

• Jansa
  • Moderator
Revers, ak chceš odpovedať k danej téme, klikni dole na \&quot;odpovedať\&quot; a nie hore na \&quot;vložiť nový príspevok\&quot;, oki? Ty zakaždým vytvoríš novú tému, namiesto toho, aby si pridal odpoveď ako príspevok.
Jansa

Re:Mám novú samičku a staršieho samčeka 4 rokov, 7 mesiacov #4466

• revers
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 3
aha tak sorry.nevedel som!!!!!!!!!!!!
  • Strana:
  • 1
čas vygenerovania stránky: 0.41 sukúnd
ANDULKA.SK