Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

PRečo Ju NEviEM SKrOtiŤ?
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1

Príspevok: PRečo Ju NEviEM SKrOtiŤ?

PRečo Ju NEviEM SKrOtiŤ? 2 rokov, 8 mesiacov #7126

• .NessIE.
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 30
Moja andulkáá bola dosť krotká. Dala sa pohladkať na brušku a na chwoste..
ale moj tato ju chcel okúpať, tak ju zobral do RUK !!! ... ja som ho od toho odhowárala.. še je ešte skoro a tak .. ale neposlúchol ma.. odvtedy sa ma aandulkáá strááááášne bojí .. ja neviem čo mám robiť aby si zwykla .. mám k nej kúpiť novú andulku alebo mám ešte wydržať?? .. prosím poraďte.. !!

Re:PRečo Ju NEviEM SKrOtiŤ? 2 rokov, 8 mesiacov #7127

• ladybug
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 33
Ahoj, tak to mi je ľúto .... ale ja by som ešte trocha počkala a začala ju krotiť odznova, choď na ňu pomaly a časom na to príde, že sa Ťa nemusí báť , len ju nestresuj násilným kúpaním atď. a mimochodom, nejakú kamošku alebo kamoša jej kúp, ale neskôr, keď sa Ti ju podarí trochu skrotiť. Držím palce

Re:PRečo Ju NEviEM SKrOtiŤ? 2 rokov, 7 mesiacov #7163

• zobkos
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 4
ahojka, nemyslim si, ze sa boji koli kupaniu, alebo uchopeniu do ruk, i ked kazdy jedinec je od druheho odlisny. mali sme viac vtakov a kazdeho sme si neraz vzali do ruk ako jablko, teda do paste, samo ze s citom, a nikdy ziadna nezanevrela na nas. skor sa zameraj na to, aby vtacik nemal stres s okolia, z hluku a pod. ak uz bol krotky, je to v nom a coskoro sa to vrati, len nech ma klud aj v klietke aj pri prelietavani sa po miestnosti. a aj deti, aj zvierata sa daju spracovat jedlom, trochu ho rozmaznavaj a uvidis.

Re:PRečo Ju NEviEM SKrOtiŤ? 2 rokov, 4 mesiacov #7239

• didusa
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 25
ked kupis kamarata teraz tazsie ju skrotis. takze sa jej este trosku venuj a potom jej ku kamarata
kamarata by som neskor urcite kupila, andulky od prirody POTREBUJU kamaratov

mne sa raz stalo nieco podobne. mala som - a aj mam - 2 andulky. jedna uz bola celkom krotka tiez sa dala pohladkat. ale som raz odisla na vikend prec a rodinka ich pustila nech si poletia ale oni potom nechceli ist dnu do klietky. tak ich tiez chytili do ruky!! ked som sa vratila tak sa ma strasne bali

Re:PRečo Ju NEviEM SKrOtiŤ? 2 rokov, 3 mesiacov #7269

• 3anduliak
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 68
ja som mala jednu ktora bola trochu skrotena...ale potom som jej kupila kamosa a skrotit sa nadala...potom som kupila este jedneho k nim.....
zomreli mi ty prvy dvaja a teraz mam elli ktoru velmi lubim....a este teraz neni skrotena.....snazim sa ju teraz skrotit ale je uz asi dost stara na to aby som ju skrotila...

Re:PRečo Ju NEviEM SKrOtiŤ? 1 rok, 9 mesiacov #7474

• nikaa_m
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 27
nessie mala by si ete pockat..maj len trpezlivost..kolko ma mesiacov?ak je malicka tak nemaj strachy...len sa jej stale venuj a este pockaj s kupenim novej andulky...najskor si skŕot tuto, co mas...neboj sa, laaj ju napr. na nejake maskrty alebo co....drzim ti palce:D
  • Strana:
  • 1
čas vygenerovania stránky: 0.56 sukúnd
ANDULKA.SK