Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Rozprávam nudne pre moje andulky???
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: Rozprávam nudne pre moje andulky???

Rozprávam nudne pre moje andulky??? 4 rokov, 3 mesiacov #5416

• vera1212
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 12
Ahoj Mám fakt menší problém chcela by som svoje andulky naučiť rozprávat aj opakujem slovo ahoj aj 300 krát za den ale oni si zatvarajú oči a sú ospalé vari som pre nich až taka nudná??? poraďte mi prosím:cheer:

Re:Rozprávam nudne pre moje andulky??? 4 rokov, 3 mesiacov #5424

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Ako som už písala v inom príspevku, andulku naučíš rozprávať iba ak ju máš od mláďatka, je krotká a hlavne je sama. Dve andulky to ťažko naučíš. Možno sa naučia nejakým zvukom, ale slovám ťažko. A na druhej strane, musia to mať aj trošku v génoch, aby sa naučili rozprávať. Pri niektorých andulkách sa môžeme snažiť akokoľvek a rozprávať ich proste nenaučíme, ak k tomu nemajú predpoklady.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Rozprávam nudne pre moje andulky??? 4 rokov, 3 mesiacov #5443

• vera1212
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 12
Aha dakujem tak sa moje nenaucia no to nic neva sak hlavné ze ich mám a ze mi robia tak ci onak velku radost sú to hrozne mile tvori velmi.....a tvoje andulky vedia hovoriť???

Re:Rozprávam nudne pre moje andulky??? 4 rokov, 2 mesiacov #5619

• WendyKerry
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 60
ale mohla by si ich naučiť aspom nejaké zvuky,napríklad moja andulka CHIGHIRO vie napodobňovať zvuk klopania a Piko vie hovoriť

Re:Rozprávam nudne pre moje andulky??? 4 rokov, 1 mesiac #5914

• pettula
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 73
No tak, to ti závidím WendyKerry:side: Ja, keď rozprávam pre moje andule, zaspávajú pri tom

Re:Rozprávam nudne pre moje andulky??? 4 rokov #6008

• pepinko
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 17
ja keď sa ich snažím naučiť hovoriť tak ma buď ignorujú a pokračujú v debate alebo sa rozčuľujú
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.35 sukúnd
ANDULKA.SK