Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Sydney
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Príspevok: Sydney

Sydney 5 rokov, 1 mesiac #2624

• darmojed
  • Expert Boarder
  • Príspevkov: 101
Moj sydney sa ku mne dostal vdaka nasej Janke. Predtym ho uz niekto mal, ale koli zlemu kridlu ho vratil chovatelke, a ta ho dala Janke. S chorym kridelkom bojoval cely zivot, bol mnohokrat doudierany z padov a skokov a najma bol velmi smutny, ked videl kamaratov santivo lietat a jemu to proste \"nefungovalo\".

Snazil som sa mu jeho neuteseny zivot sprijemnit - aspon rôčik svojho kratkeho zivota bol chovany s láskou .

Syd mal neskutocne peknu povahu, kym ostatni moji anduliaci su klasicki sopliaci-beťári-zvedavci, syd bol neuveritelne pokojny a bezkonfliktny, nikdy sa s nikym nebil a nehadal, bol skromny a tichucky.

Moje modre kuriatko zial dodychalo 29/3/2007 v mojej nepritomnosti. Bol zdravy, asi mu z nicoho nic zlyhalo srdiecko, to sa zial preslachtenym vystavnym andulkam stava .

Dnes som Sydneyho zabalil do krasneho papiera so zltymi kvetmi, obviazal zlatou stužkou a \"zapäčatil\" kovovym priveskom s napisom PAK. Mozno som patetický, ale chcel som ho pekne odprevadit do andulkovskeho nebicka. Uz tam poletuje so svojimi kamaratmi - ano, konecne aj on poletuje! . Vykopal som v lese hlboku jamku a tam som ho pochoval.

Spi sladko, Sydney!
<br><br>Upravovaný príspevok: darmojed, v: 30/03/2007 22:27

Re:Sydney 5 rokov, 1 mesiac #2626

• weri
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 537
Darmodej... skoro som sa rozplakala:(... Je mi ho veeelmi luto, ale teraz aspon konecne aj on poletuje

Re:Sydney 5 rokov, 1 mesiac #2631

• tomulino
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 372
Ja som sa rozplakal. Jedina utecha je to, ze uz konecne moze lietat. Este raz je mi to velmi luto bol to krasny anduliak !!!!!

Re:Sydney 5 rokov, 1 mesiac #2632

• tekvica
  • Expert Boarder
  • Príspevkov: 126
Ja verim, ze teraz si poletuja krasne tam hore a je stastny. Je mi tiez smutno, ale so smrtou sa stretavame casto .......

Re:Sydney 5 rokov, 1 mesiac #2654

• Lucia
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 417
Napisal si to velmi pekne a citlivo. Aspon, ze je mu uz v nebicku dobre.

Re:Sydney 5 rokov, 1 mesiac #2655

• tomulino
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 372
Ja som tiez chcel spravit taku malu video prezentaciu len som mal k dispozicii malo fotiek.
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
čas vygenerovania stránky: 0.32 sukúnd
ANDULKA.SK