Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

A je nás zasa o jedného menej :(
(1 zobrazení) (1) Hosť

Príspevok: A je nás zasa o jedného menej :(

A je nás zasa o jedného menej :( 4 rokov, 7 mesiacov #4287

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Od včera som bola na školení mimo BA a dnes, keď som sa vrátila domov, našla som môjho fialového Miška mŕtveho na dne voliérky. Niektorí z vás možno postrehli, že Miškovi \"vyrástol\" v jari tohto roku na brušku akýsi nádorček a jeho stav sa vtedy zhoršil natoľko, že som uvažovala o jeho utratení. Jeho stav sa však postupne zlepšoval, pri jedle bol vždy medzi prvými,nikdy nesedával našuchorený na jednom mieste a dokonca teraz v utorok, keď som im chystala potravu na tri dni som si všimla, že nádorček (\"opuch\" na brušku) sa dokonca zmenšil a keď som drobcov pustila von na prelety balkónom, vyliezol z voliérky aj Miško. Žiaľ.. zasa asi došlo k starej pravde, že pred smrťou sa zdravotný stav zvykne zlepšiť natoľko, že sa mnohí domnievajú, že pacient je z najhoršieho von. Takže to má chudáčik \"za sebou\". Bola to nádherná urastená fialová andulka, trochu plachá, ale veľmi milá. Nikdy nevyvolával medzi ostatnými šarvátky, rád sa hrával s hračkami vo voliérke a naháňal s ostatnými.... Ostanú mi na neho len krásne spomienky.
Prílohy:
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:A je nás zasa o jedného menej :( 4 rokov, 7 mesiacov #4288

• Monika0207
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 46
je mi to luto bol nadherny

Re:A je nás zasa o jedného menej :( 4 rokov, 7 mesiacov #4292

• Jansa
  • Moderator
Ešte nejaké jeho fotky...
Prílohy:
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:A je nás zasa o jedného menej :( 4 rokov, 7 mesiacov #4293

• Jansa
  • Moderator
Prílohy:
Jansa

Re:A je nás zasa o jedného menej :( 4 rokov, 7 mesiacov #4296

• Lucia
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 417
Jani to mi je luto. Tak uz to ma Misko za sebou. Uz mu je dobre v tom vtacom raji.

Re:A je nás zasa o jedného menej :( 4 rokov, 7 mesiacov #4297

• Lubka
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 75
Je mi to naozaj veľmi ľúto, Janka...
Miško bol krásna andulečka. Teraz mu už je aspoň dobre... A netráp sa prosím:unsure:
čas vygenerovania stránky: 0.39 sukúnd
ANDULKA.SK