Asi sa vsetci zhodneme, ze klietka pre nasich milacikov by mala byt co najvacsia. Ja mam pre ne vyhradenu jednu izbu v byte, kde na stene je umiestnena klietka, do ktorej sa chodia len napit a napapat, vacsinu casu travia na klietke na konaroch a obcas ponatahuju kridla preletom ponad izbu alebo z konara na konar. Ako som si vsimla, vacsina z vas papuchov v dobe pritomnosti a na noc zatvara. Ja ich teda, musim priznat mam na volno uplne stale

Mozno aj preto, ze velkost klietky nezodpoveda tomu, coby som si pre ne predstavovala. Su nejake ine dovody ako tie, ze andulka sa moze zlaknut a poudierat (co sa nam este klop-klop nestalo)? (chapem v noci, cez den v znamom prostredi to musi vytocit)
Vsimla som si, ze na trhu nie je vela velkych klietok vhodnych pre andulky. Rozmyslala som, ze by som uz rovno kupila izbovu volieru
Na druhu stranu sa mi to zda zbytocne, pretoze napr. moje andulky v nizsej polovici klietky nikdy nebyvaju... V podstate do klietky chodia sa naozaj len napit a najest... Je to velke zlo nechavat ich v tej izbe navolno pocas doby mojej nepritomnosti? Ked som bola mala, tak byvali v klietke, ale z dovodu nicenia nabytku. Tu nemaju co znicit...