Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

voliera pre andulky
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: voliera pre andulky

voliera pre andulky 4 rokov, 3 mesiacov #5319

• vojto
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 47
chcel by som sa opýtat aka velka by mala byt voliera pre dva pariky anduliek a v akom obdobi ich mozem dat von na balkon aj na noc.Chcel by som si urobit svoju volieru preto sa pýtam dakujem

Re:voliera pre andulky 4 rokov, 3 mesiacov #5325

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Napíš, či ich budeš púšťať aj von z voliéry na prelety, či chceš chovné voliéry a podobne, oki?
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:voliera pre andulky 4 rokov, 3 mesiacov #5329

• vojto
  • Senior Boarder
no zatial rozmyslam o tej voliere o rozmeroch 50x50 dno a vyska 100 a zatial to bude len pre ten moj jeden par a neskor uvidim ako to pojde po prvom odchove.Nechcem ich mat extremne vela tak pre svoje hobby ako konicek ved sa sotva rozbieham,ale chcem to vyskusat v detstve sme mali korelu aj ara papagaja a teraz mam tie andulky tak uvidim ako to pojde ahojte

Re:voliera pre andulky 4 rokov, 3 mesiacov #5330

• vojto
  • Senior Boarder
na prelety tak jedine ked spustim rolety na balkone pretoze mam oplastovany cely balkon jasne ze potrebuju sem tam polietat aj teraz ich pustim v izbe a potom spät do klietky

Re:voliera pre andulky 4 rokov, 3 mesiacov #5334

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Tá voliérka ti potom zatiaľ stačí
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:voliera pre andulky 4 rokov, 3 mesiacov #5358

• vojto
  • Senior Boarder
Ja uz sa neviem dockat svojej volierky uz ju mam pomali dokoncenu len my chyba dokoncit bocne steny chcel by som to stihnut do konca tohto tyzdna a potom poslem foto ale aspon mne sa zatial paci
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.40 sukúnd
ANDULKA.SK