Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

preco by mala byt klietka skor do širky ako do vysky?
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1

Príspevok: preco by mala byt klietka skor do širky ako do vysky?

preco by mala byt klietka skor do širky ako do vysky? 3 rokov, 6 mesiacov #6586

• Lili.jassy
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 7
ahojte chcela by som vediet ze preco sa odporuca klietka do širky ako do vysky. Ked klietka co je do vysky sa velmi neodporuca preco ju vyrabaju?

Re:preco by mala byt klietka skor do širky ako do vysky? 3 rokov, 6 mesiacov #6588

no na tvoju poslednu otazku odpoved neviem....a klietka na sirku je preto odporucana, aby tam mali andulky viac miesta na prelet.......ale ak je dostatocne velk a pre tu andulku thak myslim ze moze byt aj na vysku, to je moj nazor...

Re:preco by mala byt klietka skor do širky ako do vysky? 3 rokov, 6 mesiacov #6590

• Viki
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 69
Lili.jassy napísal:
Ked klietka co je do vysky sa velmi neodporuca preco ju vyrabaju?

Lebo sa tym zaoberaju ludia,ktori o potrebach papagajov nemaju paru

Re:preco by mala byt klietka skor do širky ako do vysky? 3 rokov, 6 mesiacov #6606

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Hehe, Viki to možno vystihla Ono.... výrobcovia pozerajú hlavne na dizajn ako na úžitok klietok. Vyrába sa veľa foriem a typov, aby ľudia mali z čoho vyberať. Žiaľ, poväčšina z nich dá skôr (aspoň pri kúpe prvej klietky)na dizajn ako užitočnosť klietky. Ako som už písala, andulky sa VŽDY zdržiavajú v hornej časti klietky, poväčšinou na najvyšších bidlách, pričom sú spodné bidlá nevyužité a niekedy aj zbytočné. Radi preskakujú z bidla na bidlo a čím viac ich je vedľa seba v rôznych výškach, tým je to pre nich zaujímavejšie. Spodné slúžia poväčšinou iba na to, aby sa po nich andulky dostali ku krmítkam, ak sú uložené v spodnej tretine klietky, prípadne na jej dno.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/
  • Strana:
  • 1
čas vygenerovania stránky: 0.31 sukúnd
ANDULKA.SK