Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Ako dalej??
(1 zobrazení) (1) Hosť

Príspevok: Ako dalej??

Ako dalej?? 5 rokov, 6 mesiacov #525

• weri
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 537
Kedze som sa rozhodla, ze chcem mat doma aspon ako tak skrotene andulky, tak som sa zacala o to velmi usilovat. Musim sa priznat, ze sa mi docela dari, ked beriem do uvahy, ze andule su dve a Greis ma uz 3 roky. Najprv som mala Lea v osobitnej klietke a naucila som ho sadnut mi v klietke na prst, ked som ich dala dokopy, tak som to naucila aj Greis. Dalej som ich naucila papat z mojej ruky a to aj mimo klietky, no neviem ako by som ich naucila sadnut mi na prst ked su pusteni...!! Minule som len tak z nicoho nic pocas krmenia nastavila Greis prst a ona si sadla a to aj niekolko krat za sebou, ale iba na kratky cas. Leo sa vsak stale boji... Ako by som mala postupovat dalej aby si na mna andule uuuplne navykli??

Re:Ako dalej?? 5 rokov, 6 mesiacov #531

• kika3103
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 755
Ako si ich ucila sadnut naprst? Totiz mne lorri je senegalske z ruky ale na prst nejde ani za svet a newim ako hoto mam ucit...
Kika a andulky

Re:Ako dalej?? 5 rokov, 6 mesiacov #546

• weri
  • Platinum Boarder
Ja som proste pomalicky prisunula ruku a jemne som mu \"zatlacila\" do noziciek tak ze sa akoby zdvihol, ale stale stal na bidielku a tak mu nic ine neostavalo ako si sadnut na moj prst:P To sa urcite nauci, ked sa tvojej ruky neboji... Ako blizko mas prinom ruku ked ho krmis??

Re:Ako dalej?? 5 rokov, 6 mesiacov #550

• kika3103
  • Platinum Boarder
No hned pri bidielku on sa nahneponad moju ruku a papa senegal...a ked uz neni snorimi pomedzi psty...to tak perfektne stekli
Kika a andulky

Re:Ako dalej?? 5 rokov, 6 mesiacov #554

• weri
  • Platinum Boarder
Sak to je potom supeeer!! To sa urcite nauci... Skus to ked bude papat

Re:Ako dalej?? 5 rokov, 6 mesiacov #559

• kika3103
  • Platinum Boarder
skusam, skusam...tak dufam ze sa podari
Kika a andulky