Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Pomoc! :(
(1 zobrazení) (1) Hosť

Príspevok: Pomoc! :(

Pomoc! :( 4 rokov, 3 mesiacov #5384

• tara512
  • Expert Boarder
  • Príspevkov: 103
Andulky som si kúpila pred 4 dňami.Samčeka a samičku
Odvtedy sa však neustále bijú.
Sú voči mne plaché,ale to ma veľmi netrápi,veď sú u mňa len 4 dni, po mesiaci mi možno sadnú aj na ruku :)Ale veľmi ma trápi, že sa stále bijú a akoby toho nebolo malo,našla som im v truse nestrávene zvyšky potravy hneď si idem prečítať, či to je nejaká porucha trávenia alebo čo
Prílohy:

Re:Pomoc! :( 4 rokov, 3 mesiacov #5386

• tara512
  • Expert Boarder
Faskt ma to veľmi trápi,andulky sú môj život, kto by vedel pomôcť,PROSÍM napíšte mi email na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. ďakujem

Re:Pomoc! :( 4 rokov, 3 mesiacov #5387

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Hnačku s nestráveným prosom môžu mať aj zo stresu kvôli zmene prostredia, prípadne niečo zjedli, čo im \"nesadlo\" a na čo neboli zvyknuté. Kúpila si ich od chovateľa? Prehodnoť najprv veľkosť a zariadenie klietky, v ktorej ich máš a neskôr uvidíme, či sa budú stále biť, oki?
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Pomoc! :( 4 rokov, 3 mesiacov #5388

• tara512
  • Expert Boarder
uf to mi ale odľahlo..to bude asi od zmeny prostredia, pretože som ich pred 4 dňami kúpila
veľkosť klietky...no kúpila som dosť veľkú, druhú už kupovať nebudem, tak povediac,teraz si väčšiu nemôžem dovoliť.Je dosť veľká a navyše ich púšťam každý deň na 2 hodiny do mojej izby kde si lietajú a skackajú
veľkosť klietky: šírka (priemer) klietky približne 30 cm, výška niečo nad 50 s 2 bidielkami, 2 kŕmitkami,zrkadlom, a zvončekmi

Re:Pomoc! :( 4 rokov, 3 mesiacov #5406

• kika3103
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 755
Pripadne skus mrknut, na zarucnu dobu potravy , a aku znacku pouzivas?
Ta klietka je oblukovita?
Klietka je podla mna dost mala aj ke dich pustat na dve hodinky vacisnou su v nej... 38x38x45 boli rozmery mojej prvej klietky, a to bolo tiez dost malo-stacila im na cas, ale musela som ju vymenit za vacsiu...teraz mam klietku o rozmeroch 70x65x50
Kika a andulky
Naspoledy upravené: 4 rokov, 3 mesiacov autor kika3103.

Re:Pomoc! :( 4 rokov, 3 mesiacov #5407

• tara512
  • Expert Boarder
Teraz naozaj väčšiu klietku kúpiť nemôžem Toho pána v obchode poznám osobne a veľmi dobre,takže m u dôverujem
Dole prikladám fotku klietky.
Jansa:kde by som mohla konáre zohnať a ako ich upevniť?
čas vygenerovania stránky: 0.40 sukúnd
ANDULKA.SK