Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Prosba o radu
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1

Príspevok: Prosba o radu

Prosba o radu 1 rok, 3 mesiacov #7625

• Adamec
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 8
Peosím o radu, moja andulka nechce jest nic ine ako vtaci zob ktory ma v krmitku a ked jej dam do druheho krmitka napr. postruhanu mrkvu nechce ju a necha ju tak ako je. Tak isto, ked ju chcem naucit aby si mi sadla na ruku, davam na ruku krmivo a cakam, no zatial neuspesne. Proste ked sa ku nej s tou rukou priblizim, presunie sa na druhu stranu bidla. Potom posuniem aj ruku a ona sa zase posunie na druhu stranu. Neviete, ako by som mohol toto andulku naucit?

Re:Prosba o radu 1 rok, 3 mesiacov #7626

• 8raprezent8
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 2
tu sa to nepytaj lebo tu aj tak nic newedia... ja som chcel tiez radu tak mi napisali: \"bud trpezliwy\" ale moje andulky su tak zadubene ze nechcu ist na ruku. a ked dam ruku do klietky tak sa twaria ako keby som im newiem ako ublizowal... tu necakaj radu...lebo ti poradia len trpezliwost...

Re:Prosba o radu 1 rok, 3 mesiacov #7627

• 119kika119
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 42
preco bi tu nemali dobre poradit hadam niesi taky vimlety a nepitas sa vsetko co ti pride na rozum nieco si musis aj nastudovat ale vecinow ked ti poradia tak mne sa vsetko vydarilo ... a ked hovoria trpezlivost tak asi im daj caasss

Re:Prosba o radu 1 rok, 1 mesiac #7701

• miru999
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 10
Mne to tiež takto nevišlo. Von ju vyber tak že :
Jemne pritlačíš(naozaj jemne) na spodnú časť jej\jeho a povzbudzuj ju tým, že jej budeš tíško rozprávať a opakovať jej meno.
Mne to vyšlo! potom sa mi ozvi či vyšlo či nie. O.K. ?
A ke´d bude vonku tak si nasyp kúsok prosa do dlani a daj tú dlaň pred ňu\neho. Prv sa bude na to pozerať potom sa natiahne , ešte si nezoberie a potom už hej.

Re:Prosba o radu 1 rok, 1 mesiac #7702

• miru999
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 10
Prepáč zle to vyšlo vyber ju: Jemne pritlač na jej spodnú časť hrude.

Re:Prosba o radu 10 mesiacov, 1 týždeň #7810

• Biba
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 56
Mne to proso neje. Ona ked pridem do izby a prave jedla tak prestane. Mozno jej je neprijemne ked sa na nu pozeram pri jedeni ale z ruky mi urcite neje. maxsimalne mi uleti
  • Strana:
  • 1
čas vygenerovania stránky: 0.36 sukúnd
ANDULKA.SK