Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Letuška a Jožko
(1 zobrazení) (1) Hosť

Príspevok: Letuška a Jožko

Letuška a Jožko 5 rokov, 3 mesiacov #1812

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Keďže som momentálne nenašla žiadnu \"slušnú\" fotku našej Letušky, dávam aspoň túto, na ktorej je so mnou a ešte s dvomi našimi kámoškami papušikárkami
Helenka je tá vľavo, ja pre istotu druhá zprava
Prílohy:
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Letuška a Jožko 5 rokov, 3 mesiacov #1817

• Letuska
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 70
hihi som rada ze si nevytiahla nieco zaco by som sa mala cervenat a chodit po meste so sackom na hlave este by to chcelo fotku jozka, spravim nejaku kolaz s andulkami ako mas ty ale dam ich tam dvoj alebo rovno trojmo aby som mala aspon polovicu tvojho poctu <br><br>Upravovaný príspevok: Letuska, v: 31/01/2007 22:11

Re:Letuška a Jožko 5 rokov, 3 mesiacov #1822

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Hehe Heli, sa kontroluuuuuuj. Dnes ťa čakám doma v tom andulčom raji A keby sa ti tých tvojich málilo, môžem ti nejaké poslať, hm?
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Letuška a Jožko 5 rokov, 3 mesiacov #1850

• Nika
  • Gold Boarder
  • Príspevkov: 247
Ja slusnu maaaaaaaaam...oboch a este dnes ju sem vlozim

Takze pripajam slubenu fotografiu <br><br>Upravovaný príspevok: Nika, v: 02/02/2007 17:34
Prílohy:

Re:Letuška a Jožko 5 rokov, 3 mesiacov #1853

• Nika
  • Gold Boarder
  • Príspevkov: 247
No snad na 10x sa mi to sem podari aj vlozit:P
Prílohy:

Re:Letuška a Jožko 4 rokov, 10 mesiacov #3762

• Letuska
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 70
Normalne ma Lucia vyprovokovala, takze pridavam aj ja svoje obrysy tesne pred rozpadom. Neviem kedy nastane rozpad, ale snad ho vsetci v zdravi prezijeme a potom sa to tu zmeni na forum o babetkach a nie andulkach <br><br>Upravovaný príspevok: Letuska, v: 25/07/2007 08:21
Prílohy:
čas vygenerovania stránky: 0.36 sukúnd
ANDULKA.SK