Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

ako postupovat pri hniezdeni??????????
(1 zobrazení) (1) Hosť

Príspevok: ako postupovat pri hniezdeni??????????

ako postupovat pri hniezdeni?????????? 5 rokov #3111

• broso
  • Gold Boarder
  • Príspevkov: 184
takze chcem sa opytat ze ja som dal andulam teraz budku a mam ich v klietkr vacsej ale davam ich na noc stale do vnutra kvoli dravcom a ked budu hniezdit mam ich nechat satle vo vnutri??????? aby samicka nenechala znasku a aby sa mladym nic nestalo ja si myslim ze ich budem mat cele obdobie hniezdenia vo vnutri ale radsej mi neako poradte prosimmmmmm..................ja im nechcem uskodit a tak sa radsej opytammmm

Re:ako postupovat pri hniezdeni?????????? 5 rokov #3113

• tekvica
  • Expert Boarder
  • Príspevkov: 126
Ahoj, no ja mam teraz klietku stale dnu a urcite to nie je dobre, ked ich stale prevlacujes. Hlavne sa musi zacat zaujimat o budku.
Pa

Re:ako postupovat pri hniezdeni?????????? 5 rokov #3120

• broso
  • Gold Boarder
sak to sa estwe uvidi ale vypada to nadejne ona neni skrotena a ked otvaram klietku rychlo skoci dobudky a samcek na nu toka len jej sa akosi nechce alebo ju nevydimmmmmmmmmmm:P

Re:ako postupovat pri hniezdeni?????????? 5 rokov #3127

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Záleží to od samičky, či opustí znášku prenášaním klietky s búdkou hore dole. Moja Mima \"prežila\" sťahovanie cez celú Bratislavu a znášku neopustila. Po celý čas prevozu sedela v búdke a Mimko sedel pred búdkou a \"ukľudňoval\" ju čvirikaním
Ak však chceš klietku premiestňovať viac krát, určite by som to nerobila. Andulky by boli v jednom kuse rušené a stresované a to nie je dobré pre zdravý vývoj mláďat. Buď ich maj celý čas v izbe, alebo im urob vonku takú voliéru, do ktorej dravce nebudú mať žiadny prístup.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:ako postupovat pri hniezdeni?????????? 5 rokov #3128

• broso
  • Gold Boarder
ok asi ich necham vo vnutri na slniecku ale predsa vnutri sak to nevadi pretoze si idem kupit papa.... spevavychh ale do tej volieri dam anduleeeeeeee

Re:ako postupovat pri hniezdeni?????????? 3 rokov, 1 mesiac #6861

• pigie
  • Expert Boarder
  • Príspevkov: 137
Mala otazka. Bezne cistite klietku, ked mate vajicka? Mne sa vcera v budke zjavilo prve, ovsem, samicka sa boji a z klietky vyletuje pri podozrivych zvukoch, tak sa bojim cistit klietku A ze by patrilo. Chcela som ju cistit dnes, mala som tak naplanovane a vobec som necakala nejaku znasku (len som tajne dufala )
čas vygenerovania stránky: 0.40 sukúnd
ANDULKA.SK