Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Moze?
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: Moze?

Moze? 3 rokov, 5 mesiacov #6633

• devilwork
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 8
ahojte mozu dvaja samcekovia sa spravat ako par ze jeden chodi do budky je tam a druhy stoji pred nou? a niekedy aj ten co stoji ide do budky? lebo neviem ich odlisit ze co su to lebo na 100% je jeden z nich samcek a nemam fotak tak zistujem aspon takto kedze ich nemam ako sfotit.no fakt neviem ak by sa dalo tak poradte. v podstate moze sa samicka niekedy spravat ako samcek? ako ze ona kyve hlavou hore dole skrieka niekedy nahana ale len niekedy:S

Re:Moze? 3 rokov, 5 mesiacov #6636

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Stáva sa to bežne, ak sú spolu andulky rovnakého pohlavia. Tá druhá prevezme \"rolu\" iného pohlavia a podľa toho sa potom správa.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Moze? 3 rokov, 5 mesiacov #6651

• devilwork
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 8
to jansa: ale az tak ze ten 100% samcek nemoze dnu do budky ked tam je ten druhy abo mu stupe po chvoste krmi a cisti perie? inac ten(ta) druha andulka ma o trosku tmavsiu modru farbu ozobia ale okolo nozdier biele oproti fotke pri rozoznani pohlavia na tejto stranke pri dospelyx samickax.moj ma asik 8 mesiacov a je to zelena varianta.100% samcek ma uplne modre ozobie tmavo a ten druhy trosku svetlejsie ale ma biele nozdry (neni presna modra ako na obrazku) dufam ze chapes co som napisal.dakujem vopred za info. vies stale len skrieka ten 100% samcek kruzi okolo zrkadielak stoji pred budkou fut cvirika.

Re:Moze? 3 rokov, 5 mesiacov #6662

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Podľa toho správania a ozobia, ktoré opisuješ, je to potom samička. Mal by si mať teda párik Držím palce.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Moze? 2 rokov #7372

• sarfi
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 21
čaute je normálne aby andulka zniesla len 3 vajíčka a tie sa vyliahli k tomu ešte aj 5 dni neskoršie ????

Re:Moze? 2 rokov #7373

• sarfi
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 21
mám ešte dve otázky. V sekcii chov a odchov / mláďatká je fotka s dvomi andulkami ktoré pijú z nádoby, to mám dať do búdky nádobu s vodou ?? a tá druhá znie : ked sa vyliahlo 1.maličké z budky nebolo počuť skoro nič ale ako sa narodilo druhé stále počuť pípkanie (nie je to náhodou tým že ich nestíhajú krmiť ??

Dakujem za radu
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.40 sukúnd
ANDULKA.SK