Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

parenie
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: parenie

parenie 2 rokov, 12 mesiacov #6927

• Mirkohrib
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 42
no ja som uz naozaj zufaly, mam 3 pariky, niektore su mladsie, poniektore maju cez 3 roky, ono sa krmia vytahuju si pierka, mam vyvesene 3 budky do ktorych aj chodia, a zdrziavaju sa tam dost casto, samcekovia naliehaju chcu sa parit, ale neviem v com je problem, parit som ich nevidel ani raz, neviem naozaj preco sa nechcu parit, je to zaujimave, neviem, aj vajecnu misanicu maju, zelene im davam 2 krat do tyzdna, maju tam stale ovocie, uz je to pomaly mesiac a pol a ja som ich nevidel sa parit ani raz.

Re:parenie 2 rokov, 11 mesiacov #6937

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Buď trpezlivý a nechaj to na nich, oki? Možno ťa čoskoro prekvapia nejakým vajíčkom. Je to proste príroda... pomôžme, ale priveľmi nezasahujme. Držím palce.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:parenie 2 rokov, 11 mesiacov #6942

• Mirkohrib
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 42
dakujem za podporu, ale mam taky pocit, ze ak nie toho roku tak nadruhy rok, to vijde, ak nie, tak ja zas niejakych dokupim, nech maju spolocenstvo vacsie,

Re:parenie 2 rokov, 6 mesiacov #7182

• pepasisa
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 22
chcela by som sa vas opytat,lebo som nejaka zmetena a nikde som to nenasla.keby som chcela mat mlade - teda aby moji drobci mali mlade .kolko parov je zapotreby.myslela som ze staci na to jeden par ale pocula som ze na to treba aspon 2 pary.tak ja teda neviem.zeby som na jar kupila dalsie???

Re:parenie 2 rokov, 6 mesiacov #7190

• Viki
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 69
To nie je o pocte parov (aj ked chovatelia sa domnievaju,ze cim viac parov tym lepsie).Osobne si myslim,ze ak si drobci \"sadnu\",vyvedu mlade tak ci tak,nepotrebuju k tomu dalsi podnet okrem spravnej vyzivy pred, pocas neho a po hniezdeni

Re:parenie 2 rokov, 6 mesiacov #7192

• pepasisa
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 22
dakujem za radu to som chcela pocut.
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.42 sukúnd
ANDULKA.SK