Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

problem s hniezdenim
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: problem s hniezdenim

problem s hniezdenim 2 rokov, 11 mesiacov #7017

• rapper10101
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 1
ahojte. andulka mi normalne zniesla 3 vajicka(kazdy druhy den jedno)ked znesla 3,tak do budky zacal chodit samcek a o dva dni neskor som v budke nasiel rozbite vajicko.dnes som sa do budky pozrel zas bol tam aj samcek a uz je tam iba jedno vajicko po druhom neni ani stopy:blush: ...
poradte mi to mam robit

Re:problem s hniezdenim 2 rokov, 11 mesiacov #7020

• Mirkohrib
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 42
ak to bolo ich prve hniezdenie, tak podla mna strach ze sa o ne nebudu moct postarat, proste stres, nevadi, nechaj ich hniezdit dalej

Re:problem s hniezdenim 2 rokov, 11 mesiacov #7021

• Mirkohrib
  • Senior Boarder
ja mam v budke tiez 4 vajicka samicka prestala znasat, co by uz mala len sediet a prestat sa parit so samcekom, ale ona sa z nim pari jak o ligu, ale prestala znasat a v budke je dost casto aj samcek, podla mna ju tam chodi dokrmovat. Ale zatial vsetko v poriadku

Re:problem s hniezdenim 1 rok, 5 mesiacov #7579

• 119kika119
  • Senior Boarder
mozno chcu viac ale ak ich tam bude viac ako5-6 tak tie navise odstran lebo to potom nebudu stihat krmit ale podla mojich skusenosti bi tam asi samcek nemal bit neviem

Re:problem s hniezdenim 1 rok, 5 mesiacov #7581

• vojto31
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 21
ked uz tu mame temu o hniezdeni chcem sa spytat akoze len zo zvedavosti mozu andulky hniezdit aj v zime z pocutia viem ze ano ale ze ak maju mlade treba im prisviecovat aby mali dlhsi den aby dlhsie dokrmovali mlade a aby mlade boli silne ale zvedavost my neda radsej sa este spytat pre istotu

Re:problem s hniezdenim 11 mesiacov, 2 týždňov #7737

• tomohus
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 1
vojto31 napísal:
ked uz tu mame temu o hniezdeni chcem sa spytat akoze len zo zvedavosti mozu andulky hniezdit aj v zime z pocutia viem ze ano ale ze ak maju mlade treba im prisviecovat aby mali dlhsi den aby dlhsie dokrmovali mlade a aby mlade boli silne ale zvedavost my neda radsej sa este spytat pre istotu

Ahoj , mne andulky zahniezdili aj v zime. Bola velmi mala sanca , kedze som ich mal vonku ,ze vajicka ostanu v poriadku a nezamrznu. Vajcia im odober ,aby sa andulka neunavila cez zimu ,ked to bude zbytocne.Ked im ich odoberes zahniezdia neskor , cize na jar/v lete. A je tu este jedna moznost , ked nechces aby zahniezdili odober budky!.
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.40 sukúnd
ANDULKA.SK