Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

spievanie
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: spievanie

spievanie 5 rokov, 5 mesiacov #1166

• jacoolbo
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 67
Takze ja som v tych vasich vyrazoch kon . Neviem ci mate na to neaky nazov ale moja samicka , niekedy aj samcekovia (ale najviac samicka ) si tak nadherne potichucky spieva .take hundranie . Bar kedy ju to chyti a zacne si spievat . ma to aj neaky zmysel ? (ja to volam ze si spieva lebo je to naozaj zlatucke )

Re:\"spievanie\&q​uot; 5 rokov, 4 mesiacov #1170

• weri
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 537
Neviem ci myslis to co ja, ale ked Leo prvy krat vydaval take zlate hundranie, tak sa mi to tiez velmi pacilo. Ale neskor som zistila, ze taky isty zvuk vydava aj ked sa \"predvadza\" pred Greis a teraz ho pocujem v jednom kuse a zacal to uz robit aj krpaty Cuco.

Re:\"spievanie\&q​uot; 5 rokov, 4 mesiacov #1171

• jacoolbo
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 67
je to na 100% to co myslim . Ale je to strasne zlate .

Re:\"spievanie\&q​uot; 5 rokov, 4 mesiacov #1172

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Ja tomu hovorím švitorenie, alebo žbrlblanie
Ak poniektorí budete skúšať učiť vaše andulky rozprávať, popri tom švitorení, žbrblaní, spievaní, či hundraní, podľa toho, kto to ako nazvete, sa môže vyskytnúť aj nejaké to slovíčko, ktoré sa vaša andulka naučí hovoriť, prípadne náznak slovíčok....
Andulky si takto švitoria keď sú spokojné, v čase oddychovania, tokania... proste bežne...
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:\"spievanie\&q​uot; 5 rokov, 4 mesiacov #1173

• kika3103
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 755
Moje mi tak spuievaju na dobru noc...
Kika a andulky

Re:\"spievanie\&q​uot; 5 rokov, 4 mesiacov #1190

• tomulino
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 372
Ja to volam mrmlanie a je to fakt pekne... vacsinou tak spievaju ked sa pusta voda alebo ked riki krmi cipu.
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.39 sukúnd
ANDULKA.SK