Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Andulky vs. Korely
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: Andulky vs. Korely

Andulky vs. Korely 5 rokov, 4 mesiacov #1589

• jacoolbo
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 67
Neviem ako to vidite vy ale gratulujem tym com maju len andulky . Korely su take (slusne povedane ) hlupe . Andulky su ovela mudrejsie a zlatsie tvory . Su to strasne divne zvierata . Vecinou je u nas vonku len korela a niekedy aj andulky ale ked su andulky tak to uz je sranda , ked tak cupkaju po zemi . ale to je o inom . napr. mal som klietku na zemi a korela este nevedela ist do klietky . a bola hladna tak hladala otvor a stale chodila z druhej strany kde dvierka neboli a raz isla okolo dvierok sedela v tych dvierkach a isla von . ona je strasna Neviem co som chcel touto temou dokazat mozno len vam zagratulovat ze mate len andulky

Re:Andulky vs. Korely 5 rokov, 4 mesiacov #1612

• kika3103
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 755
aj moja roxxi sa vcera chcela dostatt do klietky zo tzadnej strany a to je andulka...to zavisi od povahy myslim si...
Kika a andulky

Re:Andulky vs. Korely 5 rokov, 4 mesiacov #1629

• tomulino
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 372
Tioez simmyslim to co kika ze to asi zavisi od korely. Napr na parrote pisu ze korely su mudrejsie ako oandulky a naopak.

Re:Andulky vs. Korely 5 rokov, 2 mesiacov #2231

• tekvica
  • Expert Boarder
  • Príspevkov: 126
No teda, tak taketo cosi. ja ma doma korely a andulky a teda moja korelka Maťka je super korela. Beha po zemi cup, cup a orluje na strome, sada mi na hlavu a plece a rada sa mojka, ale andulky tie su jak splasene graty, xixi.
Urcite to zavisi od povahy anduliek a koriel. a urcite nie su hlupe a myslim si, ze kazdy papagaj je krasny.

Re:Andulky vs. Korely 1 rok, 5 mesiacov #7552

• Andulka 03
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 10
Preco papa korela prosa ked ma slnecnicove semienka.

Re:Andulky vs. Korely 1 rok, 5 mesiacov #7558

• bujnak
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 30
Ja chovam aj andulky aj korely toho roku som neodchoval ani jednu korelu, 2 mlade korely len čo vyšli z hniezda tak mi ich andulky zabili..
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.40 sukúnd
ANDULKA.SK