Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

ako vidia andulky?
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: ako vidia andulky?

ako vidia andulky? 3 rokov, 6 mesiacov #6623

• Lili.jassy
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 7
maju andulky dobrý zrak? a vidia normalne farebne no myslim tym ci rozlišuju farby,?

Re:ako vidia andulky? 3 rokov, 6 mesiacov #6627

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Podľa mňa majú výborný zrak. Moji si všimnú hoci aj nové na ružovo nalakované nechty na mojich rukách. Vtedy nedôverčivo pozerajú, čo to tam mám. Určite nemajú tak dobrý zrak ako ľudia, vidia však veľmi dobre.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:ako vidia andulky? 3 rokov, 5 mesiacov #6652

• Lili.jassy
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 7
a vidia aj v tme? ked moja Klarka je pustena a zhasnem svetlo tak bud ryhlo preleti do inej izby kde sa svieti a ked nie tak zacne rychlo lietat pripada mi taka zmetena:dry:

Re:ako vidia andulky? 3 rokov, 5 mesiacov #6655

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
V tme andulky nevidia. Dokonca im chvíľu trvá (o niečo dlhšie ako ľuďom), kým sa ich zrak prispôsobí zmene intenzity svetla, napríklad pri náhlom zasvietení svetla v tme. Je potrebné dávať na to pozor, nezhasínať svetlo v priebehu letu andulky, ani ak nie je andulka v klietke (pre istotu).
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:ako vidia andulky? 3 rokov, 4 mesiacov #6669

• tara512
  • Expert Boarder
  • Príspevkov: 103
to ma zaujímalo ako andulky vidia a teraz to už viem

Re:ako vidia andulky? 3 rokov, 3 mesiacov #6728

• 3anduliak
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 68
preco maju niektore andulky vecer ked uz idu spat zrenicky zuzene a okolo je take biele?.. a cez den to nemaju...
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.52 sukúnd
ANDULKA.SK