Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Trvanlivost vajecnej miesanice a jej priprava
(1 zobrazení) (1) Hosť

Príspevok: Trvanlivost vajecnej miesanice a jej priprava

Trvanlivost vajecnej miesanice a jej priprava 5 rokov, 3 mesiacov #1696

• tomulino
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 372
Mozno vam budem pripadat blbo ale uz som par krat robil vajecnu miesanicu ale niekde som stratil recept ktory som mal na papieri. Ziaden clanok som o nej nevidel takze by som poprosil,aby ste mi napisali opodrobny recept na vajecnu miesanicu. Takisto sa chcem opytat ako dlho moze stat vajecna miesanica.
Za odpovede vopred dakujem

Re:Trvanlivost vajecnej miesanice a jej priprava 5 rokov, 3 mesiacov #1697

• weri
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 537
Paci sa: Natvrdo uvarené vajíčko, nastrúhaná mrkva a asi 3-4 rozdrvené piškoty, prípadne 2 lyžičky strúhanky. Všetko spolu premiešame a podávame andulkám čerstvé. Hotová zmes sa môže uskladniť max. 3 dni v chladničke, ktorú je ale potrebné pred podaním andulkám nechať \"zohriať\" na izbovú teplotu.
-odtialto (este ked to tu bolo starsie)

Vajce varené min. 15 minút nastrúhané na jemnom strúhadle zmiešame spolu s nastrúhnou mrkvou a piškótami. Zmes musí byť sypká, nie lepkavá. Podáva sa čerstvá, uskladniť sa môže do chladu max na 24 hodín.
-z www.andulka.parrotclub.sk<br><br>Upravovaný príspevok: weri, v: 27/01/2007 14:32

Re:Trvanlivost vajecnej miesanice a jej priprava 5 rokov, 3 mesiacov #1699

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Tomi, návod na prípravu vaječnej miešanice je predsa aj tu na webe: Chov a odchov - Potrava stimulujúca párenie...
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Trvanlivost vajecnej miesanice a jej priprava 5 rokov, 3 mesiacov #1982

• weri
  • Platinum Boarder
Odporucam robit miesanicu viac vajecnu... aspon mojmu Cucovi chutili viac vajicka ako struhanka a piskotky... (Greis a Leo sa jej ani nedotkli )

Re:Trvanlivost vajecnej miesanice a jej priprava 5 rokov, 3 mesiacov #1983

• Nika
  • Gold Boarder
  • Príspevkov: 247
U nás sa šli všetci potĺcť za vaječnou miešanicou v pomere 1:1 mrkva/vajíčko a strúhanka (s piškótami mi ju nikdy nechceli)

Ináč myslím si,že andulky,ktoré neboli odchovávané na vaječnej miešanici ju veľmi nemusia.Niektorí chovatelia totižto nahrádzajú vaječnú miešanicu rozdrobeným chlebom namočeným v mlieku.Som ale presvedčená,že mláďatá by mali dostávať bohatšiu stravu na bielkoviny a preto niet nad klasickú miešanicu,prípadne som ešte ochotná tolerovať kúpenú už hotovú <br><br>Upravovaný príspevok: Nika, v: 09/02/2007 11:36

Re:Trvanlivost vajecnej miesanice a jej priprava 5 rokov, 3 mesiacov #1991

• weri
  • Platinum Boarder
Vidis skusim ten chleba v mliecku... uvidime co to spravi...
čas vygenerovania stránky: 0.37 sukúnd
ANDULKA.SK