Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Nechce zeleniu a ovocie
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: Nechce zeleniu a ovocie

Nechce zeleniu a ovocie 4 rokov, 6 mesiacov #4908

• WendyKerry
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 60
Moja andulka nechce jesť zeleninu ani ovocie ani za svet.Ponúkam jej do misky mrkvu,šalát,maliny,jablká no ona na to \"kašle\" a nechá to tam zhniť.Chce iba zrno.Ked ju budem krmiť vitamínovým krmivom pokryje to potrebný prísun vytamínov ?Dakujem

Re:Nechce zeleniu a ovocie 4 rokov, 6 mesiacov #4909

• Monika0207
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 46
ked som ucila moje na mrkvu namiesala som im spolu s nastruhanou mrkvou struhanky a dala som tam aj kusok ale vazne len trosku prosa aby sa v tom aspon trosku mali preco hrabat a nedala som im nic ine.bola som vsak prekvapena a zvedavost mojej zuzi zvitazila a zacali to spokojne zrat aj ostatne vtacence.

Re:Nechce zeleniu a ovocie 4 rokov, 6 mesiacov #4918

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Na túto otázku som už radila.... skúšať skúšať skúšať.. rôzne ovocie, rôznu zeleninu, v rôznych formách, či zmesiach. Nemusí to doslova \"žrať\", stačí, že si sem tam zobne. Aj to je úspech.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Nechce zeleniu a ovocie 4 rokov, 6 mesiacov #4932

• Sara
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 30
V roznych formach? Mozno ked im z jablka vystruham srdiecko nebudu ho nahnevane vyhadzovat von z krmitka:laugh: . A to som myslela ze Buba nauci Samka aj na ovocie a zeleninu, ale tiez nechcu nic obaja. mam inac pocit, ze dokonale vedia vybrat jednotlive zrnka prosa a mrkvy sa ani nedotknut.Popolusiaci jedny! skusim tu stuhanku Monika, asi to treba vsetko lepit dohromady.
[img size=150][/img]

Re:Nechce zeleniu a ovocie 4 rokov, 6 mesiacov #4933

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Myslela som akože nastrúhané, na mesiači, polovička jablka v celku, celá mrkva, nastrúhaná mrkva, strúhané jablko so strúhanou mrkvou, prípadne v tom ešte rozmrvená piškóta, alebo na tvrdo uvarené a posekané vajko...
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Nechce zeleniu a ovocie 4 rokov, 6 mesiacov #4934

• Sara
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 30
ako prve ma napadla dusena zelenina. Len som sa chcela uistit, ze ked tuto \"princeznej a panovi velkomoznemu\"sa neraci surova, ci ako ich osobny vyzivovy asistent ju musim varit.
[img size=150][/img]
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.41 sukúnd
ANDULKA.SK