Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

jod
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: jod

jod 4 rokov, 2 mesiacov #5654

• WendyKerry
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 60
Viem,že jod andulky potrebujú,aby mali v poriadku štítnu žlazu,ale stačí ak jej ju dám raz za mesiac?Napr.jodovú pochúťku

Re:jod 4 rokov, 2 mesiacov #5660

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Akože raz za mesiac? Jódom sú obohatené sépiové kosti, prípadne minerálne bloky, ktoré vydržia v klietke aj niekoľko mesiacov, podľa toho, ako rýchlo ich andulky zbrúsia.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:jod 4 rokov, 2 mesiacov #5663

• pettula
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 73
Ja dávam svojim andulkám aj jódové vitamíny, a to 2x do týždňa...
Mimochodom, môj anduliak, keď papá veľa minerálneho kameňa (s príchuťou pomaranča), potom má výkaly také do oranžova ako ten minerálny kameň. O pár dní sa mu výkaly zasa upravia...nemám mu ten kameň radšej zobrať?

Re:jod 4 rokov, 2 mesiacov #5665

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
To bude tým farbivom, ktorým je kameň napustený. Malo by byť potravinové a nemalo by škodiť andulkám. Ja osobne radšej uprednostňujem klasické biele formy, bez prídavky farbiva.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:jod 4 rokov, 2 mesiacov #5685

• tara512
  • Expert Boarder
  • Príspevkov: 103
Ja mám sépiovú kosť a dávam ju každý druhý deň. Dnu ju nemajú, pretože keď som to skúšala dať dnu, dnu ju nechceli jesť a \"osrali\" ju, tak im ju dávam, keď sú vonku Neska skúšali ochutnať sáčik, čo mám v koši..neuškodí im to?

Re:jod 4 rokov, 1 mesiac #5748

• WendyKerry
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 60
radšej im nedávaj ten sáčok,ale ja myslím jod ako v zrniečkach v sáčku čo predávajú v chovateľských
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.84 sukúnd
ANDULKA.SK