Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Vyhadzovanie jedla
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Príspevok: Vyhadzovanie jedla

Vyhadzovanie jedla 4 rokov, 1 mesiac #5868

• Monk
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 25
Ja mam dve andulky, samceka a samicku a ked im dam nejake ovocie, vyzera to takto: Richie dobe ako sialeny a pri tom si tak vela odhryzne, ze vsetko mu popada, proste malokedy vidim zeby nieco ziedol a samicka si pokojne papa a nikdy jej nic nespadne. Ide jej to pomaly, no aspon nieco zje. Potom ich dam na zem aby pozbierali to, co Richie natrusil Je to normalne?

Re:Vyhadzovanie jedla 4 rokov, 1 mesiac #5870

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
To je klasika... andulky bordelári Moji všetko radi porozhadzujú okolo seba v okruhu minimálne jedného metra. Milujú, keď môžu všetko vyhadzovať a prskať jablko, mrkvu a podobné dobroty okolo seba
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Vyhadzovanie jedla 4 rokov, 1 mesiac #5873

• pettula
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 73
Bordelári? Tak to sú moje andule:laugh: No, aby som bola spravodlivá, Čikita papá pekne:kiss:
Ja chápem, že radi rozhadzujú, ale prečo nemajú radšej konzumovanie? Ach, jaj:P

Re:Vyhadzovanie jedla 4 rokov, 1 mesiac #5875

• Monk
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 25
to su teda potvory:silly: Jansa a mas aj taku andulku co je poriadna ci vsetci su bordelari;) ? Moj Richie aj ked niekedy pije tak postrieka samicku Potom nanho zazera urazene:P

Re:Vyhadzovanie jedla 4 rokov, 1 mesiac #5876

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
No, ak mám byť úprimná, strácam prehľad, ktorý je a ktorý nie je bordelár, ale zdá sa mi, že všetci sú bordelári, keď vidím, akú spúšť mi robia každý deň na balkóne a v izbe.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Vyhadzovanie jedla 4 rokov, 1 mesiac #5877

• pettula
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 73
...a koľko máš doma anduliek, Jansa?
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
čas vygenerovania stránky: 0.48 sukúnd
ANDULKA.SK