Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Ochutena sepiovka
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: Ochutena sepiovka

Ochutena sepiovka 3 rokov, 9 mesiacov #6408

• Lucia
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 417
Mamina minule kupila pre andule ochutenu sepiovku - cokoladovu. Normalna sepiovka ale na povrchu niecim potreta, niecim cokoladovym. Vraj mali aj pomarancovu a citronovu. Stretla som sa s tym prvy raz. Lilly to samozrejme schrumala za par dni, ta sa s nicim velmi nepara. Neviem ako dlho je to na trhu, ale nie je to len nejaky nepodareny vymysel? Nemoze to andulkam nejako uskodit???

Re:Ochutena sepiovka 3 rokov, 9 mesiacov #6409

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Viem, že sú rôzne farebné minerálne bloky, ale ochutené sépiové kosti som ešte nevidela. Hádam výrobcovia vedia, čo predávajú....
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Ochutena sepiovka 3 rokov, 9 mesiacov #6410

• Lucia
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 417
No v to dufam, lebo by ma porazilo keby to malo byt len nepodareny marketingovy tah... Ale takto paradoxne to je aj s jedlom pre babatka. Existuju cele zoznamy toho co babatko v istom veku nesmie jest, lekari zakazuju, pripadne nedoporucuju a napriek tomu existuju plne regale prave takehoto jedla...

Re:Ochutena sepiovka 1 rok, 10 mesiacov #7416

• stumpel
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 17
ja mam 2 tizdnovu andulku u mna je len 3 dni ale mam sepiovu kost s prichutov cokolady a kuse ju ako o zivot pitala som sa vo zverimexe a povedali mi ze to vobec neskodi je to ako sepiova kost len pre nich este chutnejsia viem ze cokolada skodi andulkam ale toto nieje cokolada moj bracho to skusal trochu hryznut a povedal ze to chuti ako nieco kysle

Re:Ochutena sepiovka 1 rok, 10 mesiacov #7417

• stumpel
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 17
ja mam 2 tizdnovu andulku u mna je len 3 dni ale mam sepiovu kost s prichutov cokolady a kuse ju ako o zivot pitala som sa vo zverimexe a povedali mi ze to vobec neskodi je to ako sepiova kost len pre nich este chutnejsia viem ze cokolada skodi andulkam ale toto nieje cokolada moj bracho to skusal trochu hryznut a povedal ze to chuti ako nieco kysle

Re:Ochutena sepiovka 1 rok, 9 mesiacov #7433

• Blinky
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 25
Mojim davam pravidelne aj ochutene sepiove su take iste az na tu tenku vrstvu ktorou su potrete
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.38 sukúnd
ANDULKA.SK