Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Ronko a zvoncek
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: Ronko a zvoncek

Ronko a zvoncek 5 rokov, 5 mesiacov #835

• Nika
  • Gold Boarder
  • Príspevkov: 247
Tak dnes nas Ronko exceloval.Uz dlhsi cas mi \"pije krv\"tym,ze namiesto novej partnerky sa venuje zvoncekom,zrkadlam a obdobnym zalezitostiam.Dnes sa mu vsak nechcelo chodit od zvonceka ku krmitku a spat,tak si ho jednoducho skvacil a polozil si ho rovno do krmitka.Co bude chodit krmit zvoncek na opacnej strane klietky,ked ho moze mat rovno vedla seba:laugh:

Re:Ronko a zvoncek 5 rokov, 5 mesiacov #838

• kika3103
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 755
tak to som sa zasmiala...je to betar...prawe mi to pripomenulo ako Lorri predelil na polovice zrkadielkom so zvoncekom bidielko ked mu Roxxi obsadila to jeho bidlo...
Kika a andulky

Re:Ronko a zvoncek 5 rokov, 5 mesiacov #842

• weri
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 537
Heh sikovny... Ako prosim ta zvesil ten zvoncek (ci co to urobil)? To si vazne neviem predstavit:laugh:

Re:Ronko a zvoncek 5 rokov, 5 mesiacov #847

• Nika
  • Gold Boarder
  • Príspevkov: 247
weri napísal:
Heh sikovny... Ako prosim ta zvesil ten zvoncek (ci co to urobil)? To si vazne neviem predstavit:laugh:

Ma take modre zrkadielko,na konci ktoreho je zvoncek.Tym,ze so zvoncekom stale mixoval kruzok roztiahol a vyvliekol zvocek z kruzku,na ktorom bol zakvaceny a v zobaku si odniesol samotny zvoncek do krmitka.Prespekulovany to je,az strach.
Este pripomeniem,ze krmitka nema zavesne,ale vonkajsie
(boli sucastou klietky)<br><br>Upravovaný príspevok: Nika, v: 05/12/2006 07:52

Re:Ronko a zvoncek 5 rokov, 5 mesiacov #852

• tomulino
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 372
tak toto by nenapadlo ani mojich expertov taz sice odmontovali zvoncek ale spadol im na zem a tak nanho pozerali z bydla ako keby spadla bomba a oni cakaju ze kedy vybuchne

Re:Ronko a zvoncek 5 rokov, 5 mesiacov #929

• weri
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 537
Sikovny je to chlapec To by sa moji museli asi veeelmi potrapit aby sa im to podarilo alebo skor aby take nieco vymysleli
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.48 sukúnd
ANDULKA.SK