Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

hrabanie
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1

Príspevok: hrabanie

hrabanie 4 rokov, 6 mesiacov #4910

• katuska
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 4
mám problém s mojou andulkou, neustále mi odhrabáva piesok z rohov klietky, čo mám s tých urobiť. dakujem

Re:hrabanie 4 rokov, 6 mesiacov #4911

• Monika0207
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 46
no co sa tyka piesku to neviem lebo mam noviny v mojej klietke a dost casto sa stava ze sa s novinami zabavaju a potom je kadejako.myslim ze sa len zabava skus jej dat konariky nak ma co obhryzat.aspon tolko odomna skusenejsi mozno poradia daco ine.

Re:hrabanie 4 rokov, 6 mesiacov #4917

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Nesypať jej piesok na dno klietky, ale iba do mištičky. Andulky nepotrebujú mať dno klietky vysypané pieskom. Stačí papier, alebo noviny.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:hrabanie 3 rokov, 10 mesiacov #6303

a ozaj, nemozu sa z novin alebo z hocijakeho papiera otravit?brat hovori ze ano, tak sme jej tam dali piesok a teraz som z toho zmatena

Re:hrabanie 3 rokov, 10 mesiacov #6311

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Ja im dávam svojim noviny, časopisy, papier, proste čokoľvek. Nezvyknú to žrať. Ak by tvoje andulky vyžierali noviny, proste im daj na spodok klietky čistý kancelársky papier. Z piesku máš zbytočne bordel.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:hrabanie 3 rokov, 10 mesiacov #6313

aha, dobre diky moc...lenze nedavno sme kupili mensie vrece s takymi debilinkami co sa dava papagajom na dno klietky, tak to najprv musim minuta potom im budemdavat uz len nejaky ten papier:)
  • Strana:
  • 1
čas vygenerovania stránky: 0.41 sukúnd
ANDULKA.SK