Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

andulka zanedbáva vajíčka
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1

Príspevok: andulka zanedbáva vajíčka

andulka zanedbáva vajíčka 4 rokov, 1 mesiac #5938

• pepinko
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 17
prosím vás poraďte mi čo ak moja andulka zanedbala
5 vajíčok po tom čo som jej dosypal piliny.
Od včera večera sa o ne nestará vajíčka už včera pípali.Dnes už nepípu a sú studené:( .

Re:andulka zanedbáva vajíčka 4 rokov, 1 mesiac #5963

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
A načo si jej tam dával tie piliny??? Teraz sa nečuduj. Narušil si \"rovnováhu\" v búdke a samičke to podľa všetkého vadilo, tak znášku opustila. Z tohto vyplýva jasné ponaučenie, a to: Ak začala samička hniezdiť v búdke bez pilín, piliny jej tam môžeme dať najskôr vtedy keď majú mláďatká aspoň týždeň (istota je istota). Ak sú piliny v búdke od začiatku, vymeniť ich je potrebné až v tedy, keď budú znečistené od trusu mláďat. Ja osobne som piliny do búdky nikdy nedávala, pretože mi samička v búdke nič \"nechcela\".
Vajíčka vyhoď, ak sú zachladnuté, mláďatká sa nevyliahnu, prípadne môžu mať zo zachladenia rôzne následky. Môžeš ich v búdke na skúšku nechať cca 2-3 dni, ale ja im veľkú šancu nedávam. Je mi to ľúto.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:andulka zanedbáva vajíčka 4 rokov #5978

• pepinko
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 17
ďakujem za radu už jej tam počas vysedávania vajíčok
nič nedám

Re:andulka zanedbáva vajíčka 4 rokov #5988

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Oki
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/
  • Strana:
  • 1
čas vygenerovania stránky: 0.41 sukúnd
ANDULKA.SK