Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

francuzsje prchnutie alebo parazity?
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: francuzsje prchnutie alebo parazity?

francuzsje prchnutie alebo parazity? 3 rokov, 10 mesiacov #6292

tatiana99, nevies, ake lieky su na francuzske prchnutie alebo na paraziti????k veterinarovi nema kto ist lebo som sama doma

Re:francuzsje prchnutie alebo parazity? 3 rokov, 10 mesiacov #6297

• Viki
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 69
Anduliatko nepanikar..ak nemas istotu,ze ide o parazity,nemozes na svoju andulku hocico napatlat..skor jej uskodis ako pomozes.Na fr.prchnutie liek nie je..ako prevenciu mozes obcas pouzit na dezinfekciu klietky,hraciek, drevenych casti klietky(bidla,budka) pripravok Virkon S(da sa kupit v predajni s veterinarnymi liecivami). Podla toho,co som od teba citala prispevky,tvoje obavy su neopodstatnene.Pravdepodobne preperuje a ty sa jej postaraj o pestry jedalnicek a dostatok zabavy.Nic si z toho nerob aj ja som pri svojej prvej andulke
bola taka utlocitna,za kazdym vypadnutym pierkom,osupanym nosom a riedkym hovienkom som videla \"chorobu\" Vela radosti s andulkou.Viki
Naspoledy upravené: 3 rokov, 10 mesiacov autor Viki.

Re:francuzsje prchnutie alebo parazity? 3 rokov, 10 mesiacov #6298

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Choď s andulkou k veterinárovi, nech ju prezrie a prehodnotí jej prípadnú liečbu proti parazitom (ak ich naozaj má). Čo sa týka fr. pŕchnutia, pokiaľ viem, lieky na to nie sú, je to nevyliečiteľná choroba a nákazlivá, pozor na to!!!
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:francuzsje prchnutie alebo parazity? 3 rokov, 10 mesiacov #6300

aha, dobre dakujem za rady, zajtra asi ideme k vetosovi s nim, potom dam vediet

Re:francuzsje prchnutie alebo parazity? 3 rokov, 10 mesiacov #6302

no viki ale to jej vypadavaju aj 3 pierka za dena ked si roztahuje kridla, jasne tam vidiet medzery, kde mali byt pierka a vobec jej to nedorasta, a ani chvost:(

Re:francuzsje prchnutie alebo parazity? 3 rokov, 10 mesiacov #6305

• weri
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 537
Ahoj anduliatko.. Nestresuj, to ze jej vypadne za den zopar pierok nie je take strasne.. Jednej mojej andulke este minuly tyzden chybali letky na jednom kridle, najprv ma to vylakalo,no nechala som to tak. Tento tyzden uz je vsetko v poriadku,letky su na spravnom mieste.
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.44 sukúnd
ANDULKA.SK