Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

mláďatká - choroby?
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1

Príspevok: mláďatká - choroby?

mláďatká - choroby? 1 rok, 11 mesiacov #7401

• m4rysk4
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 2
dobrý deň, potrebovala by som poradiť chováme párik anduliek a už tretí krát sa nám stalo že mláďatká nedávali nožičky pod seba ale mali ich vytočené doboku alebo dozadu. Keď sa nám vyliahli takéto mláďatká prvý krát boli sme u veterinára a ten nám dal iba nejaké vitamínové kvapky s tým že ich máme čo najčastejšie držať na rukách a dávať im nožičky spolu(vtedy mali tie nožičky vytočené doboku) Teraz má posledné mláďa nožičky vytočené dozadu a keď sme ho skúšali posadiť na prsty a držali mu tie nožičky spolu očividne mu to nerobilo dobre a asi ho to aj bolelo. Nevie mi niekto poradiť či je to dané v génoch po rodičoch alebo je to nedostatkom nejakých vitamínov? Prípadne nesprávnou búdkou alebo jamkou na hniezdenie?ďakujem

Re:mláďatká - choroby? 1 rok, 10 mesiacov #7404

• bujnak
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 30
Takže ahoj ja mam ten isty problem tak som prišiel o cele hniezdo.
Večšinou je nespravna budka, ta ma mať drsnejši spodok nie hladky.
Ale takťiež sa stava že samička priliš tlači na mlade, a potom tie nožičky idu nespravne.

Re:mláďatká - choroby? 1 rok, 10 mesiacov #7405

• m4rysk4
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 2
No nič ked sme pozerali mladatko naposledy asi sme ho mali dlho mimo hniezda lebo do rána ho samička zabila:(

Re:mláďatká - choroby? 1 rok, 10 mesiacov #7406

• bujnak
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 30
Tak nabuduce ho nedavaj mimo hniezda tak dlho , prajem ešče vela uspechov.Musiš byt trpezliva a vysldok sa dostavi.
  • Strana:
  • 1
čas vygenerovania stránky: 0.33 sukúnd
ANDULKA.SK