Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

anduliak a jeho Jurko
(1 zobrazení) (1) Hosť

Príspevok: anduliak a jeho Jurko

anduliak a jeho Jurko 5 rokov, 3 mesiacov #2195

• anduliak
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 22
Jurko ma uz vyse 8 rokov je to ciperny stary pan... lubi mrkvicku a celozrnny chlebik.
najnovsie dostal nove krmitka a hned sa s nimi pohadal.
rozprava: vie povedat Ahoj, juro, peto...

Upravovaný príspevok: anduliak, v: 23/02/2007 11:14<br><br>Upravovaný príspevok: Jansa, v: 24/02/2007 13:52
Prílohy:

Re:Jurko 5 rokov, 2 mesiacov #2199

• Lucia
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 417
Dakujeme za prispevok, mily Anduliak. Napis este nieco a ak mozes tak pridaj fotografie toho tvojho Jurka. Budem sa tesit.

Re:Jurko 5 rokov, 2 mesiacov #2216

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Jasné, hoď sme nejaké jeho fotočky, ak môžeš, dobre?
Ako dlho ho už máš? A vždy si ho mal iba samého?
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

jurka som vyzenila 5 rokov, 2 mesiacov #2275

• anduliak
  • Junior Boarder
je od svokrovcov.. je to povodne anduliak frajerovej sestry. lenze ta sa vydala do anglicka a on ostal sam v jej izbe. a my sme sa prestahovali do bratislavy a tu som bola zasa v izbe sama ja:) tak sme si ho po polroku vzali ku nam.
teraz preziva druhu mladost:) stale vyprava, hada sa s telkou a po veceroch si zaleti na prechadzku na moje plecia.
dnes dostal nove vitaminy, lebo sa preperuje.
a momentalne sa pokusa zbalit toho druheho fesaka v zrkadle:)
pred tym sme mali andulky, ked som bola velmi mala, tak si na ne vobec nepamatam. vzdy som si myslela, ze vtaciky su nudne. ale jurko je super kamos:)

ps fotky: chcela som tam pridat, ale neviem ju zmensit. furt je velka, potom dlha... este zabojujem:)

Re:jurka som vyzenila 5 rokov, 2 mesiacov #2278

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Ak by sa ti to nepodarilo, stačí, ak mi fotky pošleš na e-mail (viď. hore kontakt) a ja ti ich sem vložím, dobre?
Je super, že si sa ho takto ujala a nenechala si ho samého.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:jurka som vyzenila 5 rokov, 2 mesiacov #2279

• anduliak
  • Junior Boarder
ok. tak mu dnes zajednam u frajera fototermin:)

este som sa chcela opytat, kolko sa vlastne andulky dozivaju rokov?
a mozem mu davat mrkvu alebo jablko kazdy den? velmi mu chiti najma ta mrkvicka. a musi mat ten piesok? neviem o tom, ze by mu ho predtym davali. ale ak hej, pobezim mu ho kupit. byvame hned pri chovprodukte:)
čas vygenerovania stránky: 0.39 sukúnd
ANDULKA.SK