Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Vitazka
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1

Príspevok: Vitazka

Vitazka 3 rokov, 9 mesiacov #6339

• Sima
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 13

Nazdar chcem sa len pochvalit ze moj andulciak mi papal z ruky na druhy den a na treti mi sadol na prst :)ˇNebol este nic ucený a je este velmi mladý ale zato som ja aj mamina pysna jak skvelo k nam zapadol aj nasa macka si h oblubila a cely den ho strazi obtiera sa o klitku akoby sa cela maznat On sa jej neboji a ked zapnem hudbu spieva si je to proste naj : Moj malý Sedrik

Re:Vitazka 3 rokov, 9 mesiacov #6351

• petto717
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 8
ahoj par rad.no co sa tika macky tak nepustaj andulku von pokial je v izbe mohol by sa jej postoj zmenit kedze macka je dravec mohla by andulku v jej nepozornoszti napadnut a mozno aj zjest.a co sa tika toho sadania na prst urobila si dobre ked si si kupila taku mladu andulku.prajem vela stastia s andulkami.

Re:Vitazka 3 rokov, 9 mesiacov #6359

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Podľa mňa sa tá mačka nechce maznať, skôr má na andulku chuť Ak mačka doteraz nebola zvyknutá na andulky (hlavne od malička), určite by som ich spolu nenechávala a už vôbec nie samých.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Vitazka 3 rokov, 9 mesiacov #6362

• AndyCherry
  • Expert Boarder
  • Príspevkov: 119
my mame maleho kocura mura ma okolo 3mesiacov a doposial si ich nevsimol

Re:Vitazka 3 rokov, 8 mesiacov #6460

• Sima
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 13
Jansa napísal:
Podľa mňa sa tá mačka nechce maznať, skôr má na andulku chuť Ak mačka doteraz nebola zvyknutá na andulky (hlavne od malička), určite by som ich spolu nenechávala a už vôbec nie samých.

Opat po par tyzdnoch poznamenavam macka sa s vtacikom mazna tak ze sedi a pozera sa na neho onuchava ho a potom tisko sleduje rozvalena na koberci sedrik chodi po zemi aj lieta a moja cica nan chut nema ma ho rada
Prílohy:
Naspoledy upravené: 3 rokov, 8 mesiacov autor Sima. Reason: vloženie obrazka
  • Strana:
  • 1
čas vygenerovania stránky: 0.39 sukúnd
ANDULKA.SK