Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

HIERARCHIA MACIEK A ANDULIEK !
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

Príspevok: HIERARCHIA MACIEK A ANDULIEK !

HIERARCHIA MACIEK A ANDULIEK ! 3 rokov, 8 mesiacov #6461

• Sima
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 13

Tak po necelých dvoch mesiacoch pisem znova Moj uzastny maly S:woohoo: edrik k nam zapadol akokedy sa tu narodil po 3 dnoch zacal opatrene sadat na prst a papat po tyzdni necelom sa zacal hrat a dneska ho pustame po byte hra sa snami beha mi po hlave a da mi aj pusinku len jedna vec stve!! ze stále dobe nie na obranu on si sedi na moheh ruke a drape si o mna zobacik vie to jemne a to je prijemne ale obcas zakvací dost silno a este si hudre ked na neho zazeram navsteva sa ho bojí lebo ich to bolí ja si dako zvykam odnauci sa to?
Btw podaktorí ste mi to pisali ze andulky a macky su KO pricom moji dvaja milacikovia su dokazom opaku prikladam aj fotky HOPE U LIKE US
pAPAPA
Prílohy:

Re:HIERARCHIA MACIEK A ANDULIEK ! 3 rokov, 8 mesiacov #6468

• kika3103
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 755
Ahoj Sima. To je super ze si rozumeju, ale nemusiis zakladat novu temu, staci ak napises do tej starej
Kika a andulky

Re:HIERARCHIA MACIEK A ANDULIEK ! 3 rokov, 8 mesiacov #6469

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Ja by som aj napriek tomu určite neriskovala a nenechávala by som ich bez dozor. Človek nikdy nevie. Raz sa mačka \"zle vyspí\" a bude po andulke.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:HIERARCHIA MACIEK A ANDULIEK ! 3 rokov, 8 mesiacov #6473

• Lucia
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 417
Jani pekne si to napisala

Re:HIERARCHIA MACIEK A ANDULIEK ! 3 rokov, 8 mesiacov #6475

• Sima
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 13
A kto powedal ze su bez dozoru? okrem toho sisi by si to nedovolila lebo ona ma strasny respekt predomnou vpodstate som prenu postrah

Re:HIERARCHIA MACIEK A ANDULIEK ! 3 rokov, 8 mesiacov #6477

• kika3103
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 755
Moja mamka keď bola malá mali korelu a mačku Keď bola korela v klietke alebo na nich tak mačka bola v pohode, ale keď chodila korelka po zemi furt ju pozorovala a raz po nej chňapla...Našťastie sa korelke nič nestalo-okrem pár pierok(mačka mala trochu odretý čumák)museli sa nakoniec rozhodnúť = korela alebo mačka...
Kika a andulky
  • Strana:
  • 1
  • 2
čas vygenerovania stránky: 0.47 sukúnd
ANDULKA.SK