Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Frajerka pre Filipa - prosim o radu
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1

Príspevok: Frajerka pre Filipa - prosim o radu

Frajerka pre Filipa - prosim o radu 4 rokov, 1 mesiac #5734

• kat_scorpio
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 2
Ahojte, v novembri som dostala andulku, modreho samceka. Najprv som bola v panike, lebo som skor na ine zvieratka, ale odvtedy sme si na seba zvykli. Som casto prec z domu a citala som, ze andulky su krdlove vtaky. Aj Fifo je velmi spolocensky. Chcela by som mu kupit kamosku, ale bojim sa aby sa nebili. Nemam s tym vobec ziadne skusenosti. Okrem toho si Filip uz 2x vylomil chvost, prvy krat sa valal v krmitku v zradle a vcera sa zlakol, ked som mu cistila klietku. Po prvom raze mu sice dorastol, ale neviem, ci je to normalne, ked mu stale vypadava. Inak vyzera v poriadku. Dakujem za radu.

Re:Frajerka pre Filipa - prosim o radu 4 rokov, 1 mesiac #5736

• WendyKerry
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 60
Ahoj,to si dobre čítala,že andulky sú krdlové vtáky.A mala/a by si mu kúpiť kamaráta.A to,že sa ťa zlakol,je normálne,ak nie sú úplne krotké,zlaknú sa aj prudšieho pohybu.A tvoj fIFO BUDE V PORIADKU,a nemusíš sa báť,že by sa bili,budú sa mať rady.

Re:Frajerka pre Filipa - prosim o radu 4 rokov, 1 mesiac #5738

• kika3103
  • Platinum Boarder
  • Príspevkov: 755
Próblem s bitkou , by nemal byť problém. Andulky sa nezvyknú biť ,,na zabitie\" . Možno sa budú zo začiatku trochu škriepiť ale ot je normálne. Odporúčam pri donesení novej andulky poprehadzovat príslušenstvo klietky, prípadne doniesť aj novú hračku , aby si samcek nebranil teritorium Niektori to robia dokonca tak, že na čas dajú npvú andulku do nej klietky. Dá sa aj tak, ale ja som to neurobila a bolo dobre
Kika a andulky

Re:Frajerka pre Filipa - prosim o radu 4 rokov, 1 mesiac #5745

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Biť sa nebudú, kúp k nemu samčeka, so samičkou by sa nemuseli znášať. Andulky sa bijú \"do krvi\" keď ich je viac a súperia medzi sebou. Vo dvojici môže síce dôjsť k menším šarvátkam, ale to im neublíži.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/

Re:Frajerka pre Filipa - prosim o radu 4 rokov, 1 mesiac #5759

• kat_scorpio
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 2
Ahoj, dakujem za radu. Dnes sme boli kupit druhu andulku, nakoniec sme vybrali krasnu pruhovanu straku, mladu samicku. Po ceste domov bola dost ziva, tak som aj mala strach, aby nerobila s Filipom \"poriadky\".Lenze ked sme ju justili do klietky, chvilku lietala, ale potom si sadla k nemu o on jej zacal cistit pierka. Vyzeraju spolu velmi spokojne, som rada, ze sme sa takto rozhodli!Pekny den. K.

Re:Frajerka pre Filipa - prosim o radu 4 rokov, 1 mesiac #5788

• Jansa
  • Moderator
  • Príspevkov: 1135
Super, tak nech im to vydrží Želám veľa úspechov.
Jansa

Su dve veci, ktore su nekonecne - vesmir a ludska hluposť. Ale s tym vesmirom si nie som celkom isty. /Einstein/
  • Strana:
  • 1
čas vygenerovania stránky: 0.36 sukúnd
ANDULKA.SK