Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

Co potom?
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1

Príspevok: Co potom?

Co potom? 2 rokov, 11 mesiacov #6989

• blueberry
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 9
prepacte ak taka tema uz bola ale som tu nova a nikde som to nenasla no a chcem sa spytat,ze ked mam 1andulku ci je vhodne kupit jej aj spolocnika?mam ju uz 2mesiace a je to samicka ale ked nechcem mat mlade tak mam kupit dalsiu samicku alebo mozem aj samceka ale nemam dat budku?prosim poradte

Re:Co potom? 2 rokov, 11 mesiacov #6990

• Mirkohrib
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 42
no ano, spolocnik je velmi dolezity, ak na nu nemas vela casu. Z tym by som si velku hlavu nerobil, ze mladata, ono ak nebudes podavat potravu stimulujucu parenie, a nevyvesis im budku, tak by to malo byt v pohode, ja som mal andulky dve asi 3 roky v byte v klietke a nic ziadne problemy,

Re:Co potom? 2 rokov, 11 mesiacov #6993

• Patrishia
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 18
mala by si... ak si kupis samceka thaq by to nemalo vadit. vraj maju mat male len ak su aspon dva pary...

Re:Co potom? 2 rokov, 11 mesiacov #6996

• lukas.banak
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 5
no vadiť to určite nebude, ale tie dva pary su blbosť ked sa ma jeden pár dobre tak zahnizdi aj bez spoločnosti dalšieho páru

Re:Co potom? 2 rokov, 10 mesiacov #7032

• blueberry
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 9
a nebudu sa mi tie 2samicky bit?

Re:Co potom? 2 rokov, 10 mesiacov #7066

• .NessIE.
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 30
pravdepodobnosť, že sa budú byť je veľmi malá ...totižto andulky sú weľmi spoločenské

ja nemám skúsenosti .. mám len jednu andulku .. a tú asi .. mesiac? .. ale všetko čo vjem som vyčítala ...
  • Strana:
  • 1
čas vygenerovania stránky: 0.42 sukúnd
ANDULKA.SK