Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

pomoc
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1

Príspevok: pomoc

pomoc 2 rokov, 10 mesiacov #7024

• radko1996
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 6
co mam robit dnes som si kupil andulky 2 samičku staršiu a jeden sa ešte nevie ako mam trenovať:( a este je dobre mat 2 andulky
Naspoledy upravené: 2 rokov, 10 mesiacov autor radko1996.

Re:pomoc 2 rokov, 10 mesiacov #7025

• Mirkohrib
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 42
to si spravil dobre ze si kupil 2 andulky a z treningom si nerob starosti, ak su dve tak oni si program spravia to mi ver

Re:pomoc 2 rokov, 10 mesiacov #7026

• radko1996
  • Fresh Boarder
diki moc a neviem mna sa ta starsia andulka boji a mladsia sa mi parkrat dala pohladkat

Re:pomoc 2 rokov #7370

• Katu
  • Fresh Boarder
No mladší si nateba skor zvyknú...Ale podla mna by si sa mal aj ty im trochu venovat aby sa ťa nebáli a aby z vás boli nerozlučný priatelia...Ako aj ja som svojimi...Už by som ich zanič nedala preč.A jedna z mojich anduliek je až taká skrotená a vycvičená že je už skoro jak pes......rozpráva,učí sa so mnou,je somnou a dokonca aj spí...

Re:pomoc 2 rokov #7371

• Katu
  • Fresh Boarder
No mladší si nateba skor zvyknú...Ale podla mna by si sa mal aj ty im trochu venovat aby sa ťa nebáli a aby z vás boli nerozlučný priatelia...Ako aj ja som svojimi...Už by som ich zanič nedala preč.A jedna z mojich anduliek je až taká skrotená a vycvičená že je už skoro jak pes......rozpráva,učí sa so mnou,je somnou a dokonca aj spí...

Re:pomoc 10 mesiacov, 2 týždňov #7777

• Biba
  • Senior Boarder
  • Príspevkov: 56
Ahojte.
Mne rodicia kupili zatial jednu andulku a ze ak sa o nu budem dobre starat tak mi dokupia dalsiu:kiss: . No ja neviem co robit ona (asi je to samicka:lol: ) sa ma hrozne boji:S . Na prst mi vysadne (ale iba ak ma dobru naladu) aj sa mi dakedy da pohladkat ale inac nic moc:unsure: . Dakedy sa trhne a ja ani nevidim rozdiel pred minotou som takto isto stala a nic:huh: . A este ma panicky strach z hojdacky:( ... Prosim poradte. Dakujem.
  • Strana:
  • 1
čas vygenerovania stránky: 0.34 sukúnd
ANDULKA.SK