Vitajte, Hosť
Užívateľské meno Heslo: Pamätaj si ma

zacal som s chovom anduliek....
(1 zobrazení) (1) Hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Príspevok: zacal som s chovom anduliek....

zacal som s chovom anduliek.... 2 rokov, 4 mesiacov #7236

• Rock
  • Fresh Boarder
  • Príspevkov: 8
ahojte.potrebujem poradit....zacal som s chovom anduliek...mam 8 anduliek,4 samcov,4 samice,velku volieru a vsetko co potrebuju....poradte ako mam postupovat pri chove.dakujem

Re:zacal som s chovom anduliek.... 2 rokov, 4 mesiacov #7241

• Rock
  • Fresh Boarder
prosim poradte mi.....mozu sa krmit aj dva samce?alebo to mam samca a samicu?prosim

Re:zacal som s chovom anduliek.... 2 rokov, 4 mesiacov #7244

• didusa
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 25
ci je to samcek alebo samicka sa da lahko zistit zalezi to vsak aj od toho ake su stare. www.andulka.sk/content/view/10/45/
inak to s tym krmenim neviem... mozno to moze robit aj samcek samcekovi ale to fakt neviem. na to ti tu musi dat odpoved niekto iny.
co sa tyka chovu... musis sem dat nejake konkretnejsie otazky. predpokladam ze chces mat aj mlade. clankov je tu o tom dost tak ak si si ich este neprecital je nacase

Re:zacal som s chovom anduliek.... 2 rokov, 4 mesiacov #7247

• Rock
  • Fresh Boarder
dakujem ti za radu ale mne sa zda ze su to dva samce...jeden je samec na 100% ale druhy podla odbornika je tiez samec tak neviem preto sa pytam....ano mam zaujem aj o vychovanie mladat..hadam sa mi to podary....

Re:zacal som s chovom anduliek.... 2 rokov, 4 mesiacov #7248

• didusa
  • Junior Boarder
  • Príspevkov: 25
tak teda drzim palce:laugh: aj ja sa pokusim o vychovanie mladat ale neviem ci sa mi to podari:dry: ja mam totiz iba jeden parik a byvaju v klietke takze fakt neviem.

Re:zacal som s chovom anduliek.... 2 rokov, 4 mesiacov #7251

• Rock
  • Fresh Boarder
najlepsie by bolo pre teba dokupit este parik lebo vraj oni castejsie hniezdia vo vecsom pocte....
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
čas vygenerovania stránky: 0.73 sukúnd
ANDULKA.SK