ÁÁhojte. Som tu nováčik. Nedávno sme na záhrade chytili stratenú andulku. Je to samček. Mám ho už asi 3 mesiace. Je krotký, milý a priateľský. Chcela som mu kúpiť frajerku, lenže chovateľ s ktorým som sa spojila tvrdí, že jeho andulky sú ešte príliš mladé, takže nevie určiť pohlavie na 100%. A teraz otázka: v prípade, že by bol nový vtáčik náhodou tiež samček, zniesli by sa spolu?
Ďakujem všetkým za radu. Táto stránka je naozaj skvelá.
Ahoj. Včera som si kúpila novú andulku. Je to mladučký vtáčik, pravdepodobne samička. Je trochu rozpačitá ale myslím že si u nás pekne zvyká. Vyšla my aj na prst, len neviem či preto, že sa ma už nebojí, alebo preto, lebo sa ma tak bojí, že má strach protestovať. Dokonca už naučila Buba (starší samček) ozobávať obilnú tyčinku, o kt. predtým vôbec nejavil záujem. Veľmi sa z nej tešíma ďakujem za radu Viki.
Tieto webstránky využívajú súbory Cookies. Ak pokračujete bez zmenenia nastavení súborov cookies, súhlasíte s ich použitím. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies a ako ich môžete odmietnuť nastavením svojho prehliadača.