Súhlas so spracovaním osobných údajov

Napísal: Admin Kategória: Portál Ostatná aktualizácia: streda, 18. apríl 2018, 12:27 Prečítané: 611x

V zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a GDPR (európske nariadenie č. 2016/679), ak chcete využívať služby tohoto webového sídla, ako registrovaný užívateľ, je potrebné súhlasiť so spracovaním osobných údajov. Vaše rozhodnutie je slobodné a je na vás, či súhlas so spracovaním osobných údajov poskytnete, alebo nie. Bez súhlasu so spracovaním osobných údajov však nie je možné vytvoriť užívateľské konto, pretože údaje pre jeho vytvorenie podliehajú ochrane osobných údajov.V súlade a v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a GDPR (európske nariadenie č. 2016/679), vás informujeme o tom, že vami poskytnuté osobné údaje budú spracované len prostredníctvom digitálnej podoby výlučne na vykonávanie právnych a zmluvných povinností z našej strany pri poskytovaní služieb (predaj, fakturácia, starostlivosť o zákazníka) vďaka vášmu súhlasu. Na základe vášho súhlasu môžu mať naši technickí a administratívni pracovníci prístup k vašim osobným údajom. Vaše osobné údaje nebudú poskytnuté nikomu inému.Váš súhlas so spracovaním osobných údajov znamená, že chápete a výslovne súhlasíte s tým, že s vašimi osobnými údajmi sa zaobchádza ako je uvedené vyššie, v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z., a GDPR. Vaše práva uvedené v č. 122/2013 Z.z., a GDPR zostanú nedotknuté. Najmä máte právo na prístup k svojim osobným údajom, požiadať o opravu, aktualizáciu a vymazanie. Ak si prajete uplatniť takéto práva, môžete tak urobiť tým, že osobné údaje zmeníte vo vašom užívateľskom konte. Ak chcete "byť zabudnutý(á)" - teda želáte si vymazať svoje užívateľské konto a s ním i všetky osobné údaje, môžete tak učiniť kliknutím na príslušný odkaz (príslušný odkaz sa vám zobrazí po prihlásení sa k svojmu užívateľskému účtu. Následne v pravom stĺpci na úvodnej stránke uvidíte Môj užívateľský účet. Následne je potrebné kliknúť na Vymazať môj účet), ktorý vaše konto úplne a nenávratne vymaže i so všetkými osobnými údajmi. Následné obnovenie údajov už nebude možné. Ak si želáte exportovať (stiahnuť a uložiť vaše užívateľského údaje do vášho počítača), môžete tak učiniť cez príslušný odkaz zobrazený vo vašom užívateľskom konte. Prehlasujem, že ak mám menej ako 16 rokov, tak som požiadal svojho zákonného zástupcu (rodiča) o súhlas so spracovaním mojich osobných údajov.

Andulka 2005 - 2018. Všetky zobrazené ochranné známky, fotografie a informácie sú majetkom ich oprávnených vlastnikov.
Tento projekt zrealizovala firma holdysoftware.sk