Čipa je úplnej inej povahy ako ostatné andulky. Ked som ju kupil bola to zlata mala hrava andulka ktora sa vedela zahrat aj so skakacou loptickou tak ze ju so zobacikom gulala. No postupom casu bola vzdy ako keby unudena a vacsinu dna sedela na bydle a obcas sa isla napit a najest. Tiez ked som ju pustil vzdy isla do klietky. Potom ked som kupil rikiho tak ako keby sa jej povaha este viac zmenila. Vacsinu dna iba sedi a skrabkaju sa s rikim. Potom ide jest a pit. Ked ich pustim tak vijde akurat riki a cca raz za dva tyzdne vyjde aj Čipa. zo zaciatku som si myslel ze to je choroba ale ked to tak bolo asi 3 mesiace ihned som zmenil nazor.
Tymto sa chcem len opytat ci sa aspon nejak jej spravanie da zmenit. Chcel by som zmenit aspon to aby mala viac chuti do hry. Venujem sa jej dost a snazim sa venovat rikimu a cipe rovnaku pozornost.
POUŽITIE PROBIOTÍK u vtákov v klietkach a vo voliérach
Kategória: Choroby anduliek
Užívanie probiotík u aduliek. Viac v tomto článku.
Bude publikované: utorok, 17. február 2026, 08:00
Problém s letkami krídel anduliek
Kategória: Choroby anduliek
Andulka má pozoruhodné perie, alebo jej chýba chvost, alebo letky z krídel chýbajú. Čo s tým urobiť?
Bude publikované: piatok, 06. marec 2026, 08:00
Rozmnožovanie anduliek - sprievodca pre začiatočníkov
Kategória: Chováme andulky
Vo všeobecnosti platí, že chovný pár má mať dobrú silnú svalnatú telesnú hmotnosť, čo zvyčajne znamená, že má dobrú zásobu vitamínov, minerálov a vápnika vo svojom svalstve a kostre.
Bude publikované: nedeľa, 29. marec 2026, 08:00
Zefektívnenie chovu anduliek
Hovorí sa, dobrá rada nad zlato. Nuž, tak posúďte, či tieto moje rady pre kvalitný chov anduliek je pre vás vhodný.
Bude publikované: streda, 15. apríl 2026, 08:00
Chov bez chorôb? Je toto naozaj to, čo chceš?
Keď si kúpite andulku, dáte ho do karantény? Nie? Tak by ste to mali urobiť.
Bude publikované: štvrtok, 30. apríl 2026, 08:00
ANDULKA.SK
LOGIN
chovateľské stanice, obchody s andulkami, výstavy kúpa, predaj, fórum.
Cookies slúžia výlučne pre technické účely portálu. Používaním súhlasíte s ich používaním. Nastavenia súborov cookies môžete zmeniť vo svojom prehliadači.