Ak chcete prispievať do fóra, zaregistrujte sa a prihláste sa. Vstup je umožnený len registrovaným užívateľom.

Chov anduliek, starostlivosť o ne, základné pravidlá a návyky.

Andulky vs. Korely

• Anonym
  • Autor témy
  • Návštevník
  • Návštevník
pred 1 rokom 11 mesiacmi #58 od Anonym
Andulky vs. Korely bolo vytvorené Anonym
Neviem ako to vidite vy ale gratulujem tym com maju len andulky . Korely su take (slusne povedane ) hlupe . Andulky su ovela mudrejsie a zlatsie tvory . Su to strasne divne zvierata . Vecinou je u nas vonku len korela a niekedy aj andulky ale ked su andulky tak to uz je sranda , ked tak cupkaju po zemi . ale to je o inom . napr. mal som klietku na zemi a korela este nevedela ist do klietky . a bola hladna tak hladala otvor a stale chodila z druhej strany kde dvierka neboli a raz isla okolo dvierok sedela v tych dvierkach a isla von . ona je strasna :laugh: Neviem co som chcel touto temou dokazat mozno len vam zagratulovat ze mate len andulky

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Zoznam pripravovaných článkov

Myslenie mimo chovu (anduliek)

Myslenie mimo chovu (anduliek)

Jedna moja známa chová andulky posledných 6 rokov. Zamilovala sa u suseda do anduliek a tak ich začala aj ona doma chovať. A tak som sa jej opýtal, na jej názor - ako teda vidí budúcnosť v chove anduliek na Slovensku. A prekvapila ma jej odpoveď.
Andulky, prach a vaše zdravie

Andulky, prach a vaše zdravie

Infekčné choroby, ktoré môžu byť spojené s andulkami a vtáčím prachom - dočítate sa v tomto článku.
Andulka Logo
Zo zivota psov logo
alebo

Ondrej H.

Ondrej H.

Majiteľ a správca portálu.
Jansa

JANSA

Zakladateľka portálu andulka.sk
Jaro O.

Jaro O.

Žurnalista.